To niesmaczne.
To niesmaczne.
O smrodzie zjełczałego tłuszczu z dupy zapoconej murzyńskiej maciory nie będę wam wspomniał...
Lizałbyś jej dupe tyko wiesz że nawet żadna murzynka nie spojrzała by na takiego śmiecia jak ty.
Lizałbyś jej dupe tyko wiesz że nawet żadna murzynka nie spojrzała by na takiego śmiecia jak ty.
trolem to ty szybko nie zostaniesz...
Dokładnie... Przykład pierwszy z brzegu... W knajpie dobrej jakości (nie spelunie) zjesz w 4 osoby za 200+ zl jak bierzesz burgera z piwem/drinkiem (w droższej 600+ zł)... Spróbuj tak zjeść w Anglii... Zaprosilem kilka razy znajomych do PL i byli w szoku jakie tu mają możliwości za swoją kasę z UK. Powiem tylko, że za alko ja nie płaciłem a chodziłem nawalony... U nich naście funtów najtańsza flacha u nas 20zl
te śmierdzące murzyny mają lepszą stopę życiową niż polak zarabiający nieco powyżej średniej krajowej, wydaje mi się że czas aby trochę to bo jesteśmy nadal białymi murzynami europy rypiącymi za 3x mniejsze stawki niż inne kraje w eu a ceny mamy te same, trafiają do nas najbardziej skurwiałe gówniane produkty (bo byle było najtaniej żeby przyciąć jak najwięcej na polaczku) i nikt kurwa z tym nic nie robi ! zadeptani i zindoktrynowani przez propagande z tv niczym za Gebelsa ludze cieszą się że nie zarabiają już 1.5tyś na łąpę tylko kurwa 3 tyś i z uśmiechem wąchamy pierdy europy
Pierdolisz kurwa kocopoły durniu. Z jednej strony mają lepiej z drugiej gorzej, tak samo jak mieszkańcy np. Bhutanu. Nie da się tego porównać, ale wolę polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu. A to, że jesteśmy biedniejsi niż Zachód to tak było, jest i będzie. Za to jesteśmy bardziej szczerzy i ogólnie bardziej polscy, heh.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów