📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Flodzia skąd ty bierzesz te filmy.....
I do tego jaki roszczeniowy typ! Dej piniądza!
Każdy żulik się oburza gdy mu nie dasz kasy. Przecież to oczywiste, że musisz dawać. A przecież głupia złotówka jest coś warta - ty musiałeś na nią zarobić i to jest TWOJA złotówka. Nikt nie może rościć sobie do niej praw.
A ile jest warta? Np. tyle co wysiłek potrzebny do odprowadzenia wózka w supermarkecie. Gdy w wózku jest twoja złotówka, to chce się odprowadzić, a gdy nie ma to wiele osób pierdolnie wózek gdzie popadnie a potem wiatr miota nimi i uderza w prawidłowo zaparkowane samochody.
Każdy żulik się oburza gdy mu nie dasz kasy. Przecież to oczywiste, że musisz dawać. A przecież głupia złotówka jest coś warta - ty musiałeś na nią zarobić i to jest TWOJA złotówka. Nikt nie może rościć sobie do niej praw.
A ile jest warta? Np. tyle co wysiłek potrzebny do odprowadzenia wózka w supermarkecie. Gdy w wózku jest twoja złotówka, to chce się odprowadzić, a gdy nie ma to wiele osób pierdolnie wózek gdzie popadnie a potem wiatr miota nimi i uderza w prawidłowo zaparkowane samochody.
Alonso napisał/a:
I do tego jaki roszczeniowy typ! Dej piniądza!
a ja zawsze żulikom mówię, żeby do pracy poszli. dopiero się oburzają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów