Wszystko się zgadza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wszystko się zgadza
Szkoda że nie ma dalszej części filmu
woytasw napisał/a:
I tak kolesiowi rower będzie niepotrzebny w celi.
Jaki rower ? Puść jeszcze raz filmik...
Nie wiem może się nie znam ale czemu blondii taserem, ktorym strzela się przykłada mu do ciała??? Nie wiem czy ona taka tępa czy ja może sie mylę
Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. I nie, nie pomyliłem się. Baby nie liczę bo czy znią czy bez to dla policjanta lub tego gościa żadna różnica
roman970227 napisał/a:
Nie wiem może się nie znam ale czemu blondii taserem, ktorym strzela się przykłada mu do ciała??? Nie wiem czy ona taka tępa czy ja może sie mylę
niestety przegrałeś z babą w mundurze. Taser działa również jak zwykły paralizator
Za skurwiela w tle, piwo!!
Czy biedna Pani nie po łamała przypadkiem paznokci przy tej brawurowej akcji?
Trzeba być totalnie skrajnym zjebem żeby się bić z policjantem, szczególnie w Hameryce. Ja jeszcze rozumiem próbować spierdolić ale bić się? Co oni internetu kurwa nie mają?
Wszytko niby się zgadza ale nie ten kolor skóry.
kanalistakp napisał/a:
Trzeba być totalnie skrajnym zjebem żeby się bić z policjantem, szczególnie w Hameryce. Ja jeszcze rozumiem próbować spierdolić ale bić się? Co oni internetu kurwa nie mają?
W niektórych stanach policja nie strzela od razu do Ciebie, tylko najpierw stosuje procedury Polskie. Wiesz, amatorka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów