Działa na młyn
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chuj nie hit
"Do soldiers wives having affairs still use the OMO soap powder box in the window ?
to signify to their lover that the coast is clear and its safe to approach the house cause the husband isnt around
OMO = On My Own
OMO = Old Man Out"
to signify to their lover that the coast is clear and its safe to approach the house cause the husband isnt around
OMO = On My Own
OMO = Old Man Out"
Nie wiem, wszystko teraz co jest zjebane i można podciągnąć pod "absurd" jest trendi? film jebie hujem.
ormo lepiej prało
Do administracji, nie rozumiem tego troszeczkę bo jakiś tydzień temu dodałem ten filmik i mój temat został "usunięty". Czyli skoro został usunięty to widocznie był niezgodny z regulaminem. A to dzisiaj ten sam filmik widzę na portalu Nie żebym się o coś sprzeczał ale chodzi mi o sprawiedliwość i niesprawiedliwość administracji (oczywiście nie wszystkich)
WhyMe? napisał/a:
Nie żebym się o coś sprzeczał ale chodzi mi o sprawiedliwość i niesprawiedliwość administracji (oczywiście nie wszystkich)
Nie ma sprawiedliwości.
WhyMe? napisał/a:
Do administracji, nie rozumiem tego troszeczkę bo jakiś tydzień temu dodałem ten filmik i mój temat został "usunięty". Czyli skoro został usunięty to widocznie był niezgodny z regulaminem.
jak został usunięty to pewnie otrzymałeś prywatną wiadomość z podanym powodem skasowania tematu
Do administracji, nie rozumiem tego troszeczkę bo jakiś tydzień temu dodałem ten filmik i mój temat został "usunięty". Czyli skoro został usunięty to widocznie był niezgodny z regulaminem. A to dzisiaj ten sam filmik widzę na portalu Nie żebym się o coś sprzeczał ale chodzi mi o sprawiedliwość i niesprawiedliwość administracji (oczywiście nie wszystkich)
Cale szczęście. Wiedziałem, ze już to widziałem tutaj ale nie moglem znaleźć
Jest dziura, a w niej szambo. Na samym dnie jest jakaś kupa, ale ten filmik bym wsadził tak z metr niżej... Bo tam jego miejsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów