To się nazywa prawdziwy "mindfuck"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
To nie zfilmu, to z GIFu
Ta a jej tylko seks w glowie
jeszcze takiego gowna jak zyje to nie widzialem
Zaprosiłbym Cię na dział "Hard", ale to tak z rok temu... Bo teraz to najwyżej tam cycki pooglądasz...
@up
Tudzież gówno lub kobiety z kutasami. No ale nie przesadzajmy, czasami trafi się dobry materiał.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Tudzież gówno lub kobiety z kutasami. No ale nie przesadzajmy, czasami trafi się dobry materiał.
@up
To prawda. Czasem=Baaaardzo rzadko.
To prawda. Czasem=Baaaardzo rzadko.
@up
Mowicie o tych kilku typach z Ukrainy co zajebali bezdomnego mlotkiem i śrubokrętem dzgali go po brzuchu a na koniec umieścili owy śrubokręt w oku ofiary??
Mowicie o tych kilku typach z Ukrainy co zajebali bezdomnego mlotkiem i śrubokrętem dzgali go po brzuchu a na koniec umieścili owy śrubokręt w oku ofiary??
Xenomorph08 napisał/a:
To nie zfilmu, to z GIFu
a z czego zrobiony jest Gif ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów