dziewczyna sadola
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ty sam jesteś zmindfuckowany. Nawet przygłup zobaczy, że to jakaś chujnia. Widziałeś kiedyś takiego kutasa? Albo jak ten wyżej co też wrzuciłes ? Weź się człowieku jebnij w czoło, przynajmniej będzie wesoło.
Niezła sztuka... Co racja, to racja.
Bo to jest dupa dla normalnych sadoli Nie każdy lubi baby z jajami ;d
@up gówno wiesz sadol to miesjce dla facetów z innymi kobietami
@chyba jednak pomyliłeś portale
FEJK... Przerobili jej fiuta na to obicie !
Ja pierdolę, naprawdę masz mindfucka po tym zdjęciu?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Dla mnie mindfuckiem jest jej nienaturalnie prosta ręką o.O.
Ty sam jesteś zmindfuckowany. Nawet przygłup zobaczy, że to jakaś ch*jnia. Widziałeś kiedyś takiego ku*asa? Albo jak ten wyżej co też wrzuciłes ? Weź się człowieku jebnij w czoło, przynajmniej będzie wesoło.
jak chcesz pedałku to ciebie mogę puknąć w czoło (nie licz na więcej), włąsiwie to o co ci pajacu chodzi sie nie podoba to wracaj do pracy domowej gimbusie...
rusofil napisał/a:
Ja pie**olę, naprawdę masz mindfucka po tym zdjęciu?
tee mądralo to po prostu nazwa, jak nie pasi to idź strugać gówniane ludki, pewnie jakbym ciebie spotkał to bym miał
pika napisał/a:
za taki szajs powinno byc ostrzeżenie , poziom beki uposledzonego gimnazjalisty
no ładnie nam się przedstawiłeś, pogłaskała mamusia po główce że synuś taki zdolny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów