ciekawy efekt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
kurwa, nie wiem jak to działa bo widzę tylko na jedno oko...
MrPink napisał/a:
ps2 weź wstaw jeszcze zdjęcie kasety magnetofonowej i ołówek, tego też gimby nie zrozumieją
sory nie pamiętam, żeby bawiąc się kasetami miałbym ołówek pod ręką.. wsadzasz w dziurke palec i kręcisz!
ps uważam, że jesteś snobistycznie bufoniastą pizdą, wywyższając się jak gówno, które było o centymetr dalej w dupie i o centymetr większe gówno widziało niż reszta.
ps2 weź wstaw jeszcze zdjęcie kasety magnetofonowej i ołówek, tego też gimby nie zrozumieją
A nie możesz tak po prostu zamknąć mordy jak czegoś nie rozumiesz i spróbować się dowiedzieć? Tak Cię boli to, że ktoś oglądnął więcej filmów albo przewinął więcej kaset? Dla mnie jesteś płaczliwą pizdą i kmiotem, który chodzi i czepia się innych żeby czasem nie wybili się ponad normę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów