ciekawy efekt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ja pierdole , dobre!
zapomniales malymi literami "zajebane z jm"
Nathaniel_Demerest napisał/a:
Bo Oni żyją!
Obrazek
Gimby nie zrozumieją
Ja nie zrozumiałem. Widocznie gimbusiarstwo to nie wiek, to stan umysłu.
ps uważam, że jesteś snobistycznie bufoniastą pizdą, wywyższając się jak gówno, które było o centymetr dalej w dupie i o centymetr większe gówno widziało niż reszta.
ps2 weź wstaw jeszcze zdjęcie kasety magnetofonowej i ołówek, tego też gimby nie zrozumieją
MrPink napisał/a:
Ja nie zrozumiałem. Widocznie gimbusiarstwo to nie wiek, to stan umysłu.
W Twoim przypadku, to nie gimbusiarstwo, a kretynizm połączony z brakiem wiedzy o "klasyce" kina.
MrPink napisał/a:
ps uważam, że jesteś snobistycznie bufoniastą pizdą, wywyższając się jak gówno, które było o centymetr dalej w dupie i o centymetr większe gówno widziało niż reszta.
Co sobie uważasz, to zachowaj dla siebie karaluchu. Doznałeś ciężkiego bólu dupy z tego powodu, to zapewne sam pasujesz do rysopisu, którym chcesz opisać mnie.
Swoją drogą, szybko "oceniasz" ludzi. Polecam wyjść na klatkę schodową i powiedzieć "Panom" z łysymi głowami to, co mi tutaj. Może napierdolą Ci trochę rozumu, w ten pojemnik mylnie nazywany czaszką, który obecnie jest wypchany styropianem.
MrPink napisał/a:
ps2 weź wstaw jeszcze zdjęcie kasety magnetofonowej i ołówek, tego też gimby nie zrozumieją
Masz:
Może teraz łaskawie, spuścisz trochę z kutasa i przestaniesz bić piane z pyska.
Kolejny, który uważa, że jak nie zna się paru rzeczy, to się jest gimbem. Wywyższasz się nad każdym, kto nie miał okazji widzieć twojej klasyki kina.
Osobiście w chuju mam twojego klasyka filmowego.
Spina w internecie, niemoc w realnym świecie... (hejtin tajm)
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
@MrPink - 100% racji
MrPink napisał/a:
Hipokryzja wylewa się z twojego pyska jak nasienie z ust twojej matki.
Kolejny, który uważa, że jak nie zna się paru rzeczy, to się jest gimbem. Wywyższasz się nad każdym, kto nie miał okazji widzieć twojej klasyki kina.
Osobiście w chuju mam twojego klasyka filmowego.
Dobra karaluchu jebany, dalej wylewaj tu swoje bóle z dupy (wzięte), mnie to chuj boli. Pierdol sobie co chcesz, spinaj dupę i "wmonrzaj się" ile tylko możesz.
Pierdolnełem tekstem o gimbusach, a ty się zachowujesz jakbym Twojej staraj (dziewczynie, której pewnie nie masz) wyjebał z sierpowego. Widocznie masz jakiś ogromny problem z określeniem "gimbus".
Skończysz w końcu te gimnazjum to Ci przejdzie, pajacu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów