"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettFajna praca, w szkole się nie uczył teraz rowy kopie
Tu od chuja wielce uczonych na bezrobociu.
A On ma w ręku fach, doświadczenie - teraz nawet przeciwminowe pracę i zarabia na bank więcej od Ciebie
Mam znajomego, który "kopie rowy" na delegacjach. 45/h na łapę, ale jest w tym naprawdę dobry. Na czysto. Catering i w dupie ma opłaty za cokolwiek, bo dobry kwadrat gratis... Do tego, zabawa koparką jest zajebista. Wiem, bo kilka razy mi pokazywał, co i jak...
Mam znajomego, który "kopie rowy" na delegacjach. 45/h na łapę, ale jest w tym naprawdę dobry. Na czysto. Catering i w dupie ma opłaty za cokolwiek, bo dobry kwadrat gratis... Do tego, zabawa koparką jest zajebista. Wiem, bo kilka razy mi pokazywał, co i jak...
Zgadzam się w 100% - niektórzy myślą, że operator koparki to tłuk bez szkoły a potem wracają do robienia hamburgerów na nocnej zmianie w McDonalds zastanawiając się na jaki chuj im potrzebny ten dyplom magistra. Oczywiście nie mam nic do pracowników ,,Maka" ale wkurwia mnie gdy ktoś czuje się lepszy tylko dlatego, że ma w chacie zawieszony na ścianie w ramce jakiś pierdolony papierek, który nigdy mu się nawet do niczego nie przyda.
Kiedyś moja dziewczyna - po kolejnym ciężkim dniu w robocie - stwierdziła, że chciałaby iść na studia. Obraziła się, myśląc, że nie wierzę w nią i w jej intelekt a chodziło mi tylko i wyłącznie o fakt, że ludzie wydają kupę kasy, poświęcają w chuj czasu i zdobywają ten papierek a potem i tak nie mogą znaleźć roboty.
Fajna praca, w szkole się nie uczył teraz rowy kopie
Niestety muszę cię bardzo zmartwić.
W Polsce doszło do patologii gdzie byle niepiśmienny robol zarabia niejednokrotnie więcej niż nadzór.
W firmie budowlanej stawka dla operatora koparki to jest już od 20-30zł netto na godzinę.
O takich pieniądzach młody inżynier czy inni pracownik umysłowy budowy może sobie pomarzyć.
Polska jest krajem gdzie dyplomem wyższej uczelni możesz sobie wytrzeć rowa.
Też mam takiego znajomego, do tego teraz studia robi.
A tu pokaz umiejętności, nie jego, ale podobne mi pokazywał.