📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a gdzie kominy?
axel4ever napisał/a:
Starasz sie byc smieszny na sile i zalosnie Ci to wychodzi...
A jesli jestes takim zagozalym fanem ideologii totalitarnych to upublicznij swoje dane osobowe.
Art. 256 KK
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2
haha, co za dziecko.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
hahaha no i to jest to czego się dzieci uczą palenia żydów i pedałów
Zajebiście każdy coś pieprzy w tym temacie, pluje się jeden na drugiego, a nikt nie zauważył, pewnie nawet nie wicie, ze to nie jest Auschwitz tylko obóz Birkenau. Nie rozumiem jak można takiej różnicy nie widzieć, to są zupełnie dwa różne obozy. Temat filmiku powinien zostać zmieniony, bo przez takie coś kretyni nigdy się nie nauczą jaka jest różnica między tymi obozami.
Wreszcie ktoś, kto wie jak się gra w Mainkampfa... tfu... Mainkrafta
kurwa z jednej strony śmieszne i ktoś się musiał napracować, ale nie zapominajmy, że siedzieli też tam Polacy.
No i nie wszyscy żydzi na to zasłużyli
No i nie wszyscy żydzi na to zasłużyli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów