Ostatnio głośno o tej grze ,więc pewnie większość o niej słyszała ,część może nawet i grała , tak czy siak doczekała się ekranizacji i to nie byle jakiej Zapraszam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zombie się palą w dzień przecież.
@Kozogłowy
Graj na zagranicznych serwerach. Ja to robię od początku i nie ma żadnych dzieci.
@Kozogłowy
Graj na zagranicznych serwerach. Ja to robię od początku i nie ma żadnych dzieci.
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
@up To po co Ci ten schowek jak i tak nie ma save'ow wiec i tak nie powrocisz do tego ?
@Kozogłowy /watch?v=NluwwkBTNas za późno, zresztą ta gra to i tak jakies dno, nie rozumiem dzisiejszych gustów
Skomplikowana to ona chyba nie jest
Kurwa to jest najgorszy z nałogów...
Dopóki nie zacząłem grać to nie rozumiałem jak można być nolifem i cały dzień siedzieć przed kompem.
Fajki było mi łatwiej rzucić niż minecrafta.
Dopóki nie zacząłem grać to nie rozumiałem jak można być nolifem i cały dzień siedzieć przed kompem.
Fajki było mi łatwiej rzucić niż minecrafta.
Kurna, z początku pomyślałem, że to będzie reklama ołowianych klocków Lego..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów