Dziewczynka była pod opieką hotelowych animatorów w tzw. mini clubie w hotelu Lake Side w Brazyli. Jak widać opiekunki miały lepsze zajęcie niż pilnowanie kaszojadów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Dziewczynka była pod opieką hotelowych animatorów w tzw. mini clubie w hotelu Lake Side w Brazyli. Jak widać opiekunki miały lepsze zajęcie niż pilnowanie kaszojadów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupia pizda. Dlatego właśnie uważam że baby są nie odpowiedzialne
Najważniejsze żeby sobie włosy poprawić zamiat ratować dziecko zjebana pizda
Zabiłbym kurwę.
Dlatego nie chcę oddawać mojego dziecka nikomu z poza rodziny w opiekę będąc we takich miejscach. Bo po pierwsze wiem że ludzi są nie odpowiedzialni i mają to w dipie. A po drugie ludzie mają w dipie twoje dziecko. Tak jak idzie rodzinka na basen czy inny zalew i puszcza bachora i wychodzi z założenia że inni na pewno przypilnują przy okazji. Chuja każdy pilnuje swoje i tyle.
Nigdy nie oddam swojego dziecka pod czyjaś opiekę bo wychodzę z założenia że dzieci są jak pierdy, toleruje się swoje.
A Brazylię bym całą wykurwil i posial tam las tropikalny
Nienawidzę też muzyki latynoskiej, wiele osób się nią jara, tańczy jakieś salsę i inne gówna a kraj i ludzie to bieda ekonomiczna i umysłowa
Z czego te kurwy się cieszą tańcząc salsę? Że kurwa ich ktoś zaraz odjebie na skuterku?
A Brazylię bym całą wykurwil i posial tam las tropikalny
Nienawidzę też muzyki latynoskiej, wiele osób się nią jara, tańczy jakieś salsę i inne gówna a kraj i ludzie to bieda ekonomiczna i umysłowa
Z czego te kurwy się cieszą tańcząc salsę? Że kurwa ich ktoś zaraz odjebie na skuterku?
Kurdę, jakbym wiedział, że to tak wygląda, to bym na taką wycieczkę już 10 lat temu pojechał, a nie się teraz muszę z nastolatkami w domu użerać!
A TO DZIWKA !
Pokazała trochę włosów, trzeba ją ukamieniować
A dzieciak? Ło Panie. A mało tego tu się kręci?
Pokazała trochę włosów, trzeba ją ukamieniować
A dzieciak? Ło Panie. A mało tego tu się kręci?
andrew31 napisał/a:
Dlatego nie chcę oddawać mojego dziecka nikomu z poza rodziny w opiekę będąc we takich miejscach. Bo po pierwsze wiem że ludzi są nie odpowiedzialni i mają to w dipie. A po drugie ludzie mają w dipie twoje dziecko. Tak jak idzie rodzinka na basen czy inny zalew i puszcza bachora i wychodzi z założenia że inni na pewno przypilnują przy okazji. Chuja każdy pilnuje swoje i tyle.
Rodzina weź uważaj ,matka mojej żony leczy ludzi wysoko wykształcona a jak kiedyś skontrolowalem jak się zajmuje 2 i5 latakami , to zobaczyłem kocyk i piknik dzieci 5 metrów od jezdni atesciowa suka jebana w domu 20metrow dalej bez jakiegokolwiek kontaktu wzrokowego od tamtej pory nawet własnej matce nie zostawiam dzieci !!baby są tempe poprostu !!
I ona ma jeszcze robić resustcytacje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów