a zreszta na poczatku reka tam koles <ok> pokazuje z tego pudla
Ja pierdolę! Jak mnie wkurwiają ludzie twojego pokroju! A co? Chujstwo którego ty słuchasz w czym niby jest lepsze? Hip hop? Jesteś dresiarzem. Metal? Jesteś brudasem. Reaggae? Ćpun. Mógłbym wymieniać w nieskończoność. Na co dzień słucham tego co ty nazywasz "gównem" a jednak rozumu mam więcej niż bo nigdy bym nie obraził cudzego gustu muzycznego (chyba że ktoś słucha "radia" to inna kwestia). Dla każdego co innego!
btw. co do tego mają 13letnie dzieci? :/
Ja pierdolę! Jak mnie wkurwiają ludzie twojego pokroju! A co? Chujstwo którego ty słuchasz w czym niby jest lepsze? Hip hop? Jesteś dresiarzem. Metal? Jesteś brudasem. Reaggae? Ćpun. Mógłbym wymieniać w nieskończoność. Na co dzień słucham tego co ty nazywasz "gównem" a jednak rozumu mam więcej niż bo nigdy bym nie obraził cudzego gustu muzycznego (chyba że ktoś słucha "radia" to inna kwestia). Dla każdego co innego!
btw. co do tego mają 13letnie dzieci? :/
Co nie zmienia faktu, że ta muzyka jest pojebana. O ile ten zlepek gównianych elektronicznych bitów można nazwać muzyką.
Jeszcze Powell zapomniałeś dodać dresiarz i technojeb - oboje to ćpuny i kryptogeje.
bo gdzie taki dzieciak tak żwawo by machał nogą czy rękoma :/
Co nie zmienia faktu, że ta muzyka jest pojebana. O ile ten zlepek gównianych elektronicznych bitów można nazwać muzyką.
Jeszcze Powell zapomniałeś dodać dresiarz i technojeb - oboje to ćpuny i kryptogeje.
A dla mnie pojebany jest growl i chuj to kogo obchodzi. Trzymam takie opinie dla siebie. Nie chcesz - nie słuchaj. Proste rozwiązanie - najwyraźniej za trudne dla niektórych zjebów genetycznych. Co do ćpunów to znajdź mi jeden koncert jakiegoś zespołu/artysty (tylko nie wyjedź mi z feel'em czy ich troje) gdzie ani jedna osoba nie jest nafetowana. Ba! Artyści wielu gatunków sami ćpają. Kryptogeja nie skomentuję bo najwyraźniej masz jakieś przykre wspomnienia związane z kolegami.