mini DJ w londynie. czyli niezly sposób na zarobek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ziom810 napisał/a:
mini DJ w londynie. czyli niezly sposób na zarobek.
Jakoś przez cały filmik nikt mu nie sypnął nic.
Mały Dj chyba zrobił małą kupkę
na samym początku baba mu sypnęła
skoro w ciągu 1:45 sypnęła jedna osoba to policz sobie przez cały dzień.A teraz dojebią go z FOTY za nielegalne udostępnianie utworów w miejscu publicznym
śmiech jest wkurwiający...
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
A później się dziwić czemu takie dzieci ~13 letnie mają najebane do głowy jak nasłuchają się takiego gówna.
skoro w ciągu 1:45 sypnęła jedna osoba to policz sobie przez cały dzień.A teraz dojebią go z FOTY za nielegalne udostępnianie utworów w miejscu publicznym
To nie Polska ; )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów