📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
not bad at all
@up wygląda jak by miała brudno cipke
walił by nią sobie konia
To musi być takie demotywujące, mieć zajebistą twarz, a ciało karła. Jedna zajebista dupka mniej... :/
Też mieliście takie niemiłe rozczarowanie jak przewijaliście w dół?
Mam taką wizję: bierzemy wszystkich karłów, WSZYSTKICH, modyfikujemy genetycznie, żeby rodziły się także karły i zakładamy miasto krasnoludów. I będą się tak rozwijać pod ziemią i mieć brody i topory... A na koniec napuścimy na nich Balroga jakiego, ot tak...
pianista napisał/a:
To musi być takie demotywujące, mieć zajebistą twarz, a ciało karła. Jedna zajebista dupka mniej... :/
Ale przecież to jest idealne połączenie - zajebista twarz i ciało karlicy
Poprawiłeś mi humor w ten piątkowy wieczór ;D Pedałów przebierzemy za elfów. Jak wiadomo te 2 rasy za sobą nie przepadają. Będzie można urządzać igrzyska! To jak? Kiedy zaczynamy?
nie zazdroszczę ich dzieciom
Fajna ta karlica
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów