Niemieckie Niemcy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Niemieckie Niemcy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serce rośnie jak człowiek sobie pomyśli że u nas będzie kiedyś to samo....
Jego dziadek się w grobie przewraca jak widzi takiego wnuczka pizdę.
yellow87 napisał/a:
Serce rośnie jak człowiek sobie pomyśli że u nas będzie kiedyś to samo....
Gdzie ty, kurwa, mieszkasz?
Nie widziałeś jeszcze u nas bojówek UPA, złożonych z biednych matek z dziećmi i najebanych ojców dezerterów?
Wszystkie place zabaw należą do nich.
Zulu-Gula napisał/a:
Gdzie ty, kurwa, mieszkasz?
Nie widziałeś jeszcze u nas bojówek UPA, złożonych z biednych matek z dziećmi i najebanych ojców dezerterów?
Wszystkie place zabaw należą do nich.
Mieszkam na wsi, u nas nie było straży obywatelskiej :d
yellow87 napisał/a:
Mieszkam na wsi
To się ciesz.
Chciałem się przeprowadzić na wieś, ale do pracy i tak musiałbym dojeżdżać.
No chyba, że masz swoje gospodarstwo, wtedy pełen "luzik".
Zulu-Gula napisał/a:
To się ciesz.
Chciałem się przeprowadzić na wieś, ale do pracy i tak musiałbym dojeżdżać.
No chyba, że masz swoje gospodarstwo, wtedy pełen "luzik".
Jaki kurczę luzik mając swój gospodarstwo trzeba być świadomym tego że banderowcy będą kurczaki i jajka podkradać. Wieś te oberwie. Niech tylko na tych placshcnzabaw szkolenia podstawowe przejdą, to się zacznie.
Kurwa wystarczy 80 lat by z narodu który nie pierdolił się w tańcu z obcymi ( dosłownie kiedyś Niemcy to było wojsko z państwem a nie państwo z wojskiem ) zrobić pizdy które wyłapuja lepy od niedożywionych śmierdzących kozą odpadów ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów