18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Vampire300 2019-10-23, 23:51
Chłopaki z Wisły zawsze mieli wyobraźnię ale takiej akcji z karłem jeszcze nie grali
Zgłoś
dariusy 2019-10-24, 0:07
To fejk. Mini Majk by nimi pozamiatał.
Zgłoś
Cryo 2019-10-24, 0:20
I niech mi ktoś jeszcze raz powie, że gts wisła to nie klub dla zwierząt
Zgłoś
~sensualna 2019-10-24, 0:32
filmik ma ponad 2 lata? wtf
Zgłoś
Nindza 2019-10-24, 1:06 1
radek225 napisał/a:

Cracovia to kurwa, podobnie jak Legia, Polonia, Arka Gdynia i inne kluby piłkarskie. Gardzę piłką, gardzę pseudokibolami i inną taką patologią. Sram na wasze gównokluby, a ta patola z filmu stoi dla mnie niżej niż gówno na bucie.

Dobrze im powiedziales kolego ! Tyle drzemie w Tobie odwagi, szkoda tylko ze na internecie ...
Zgłoś
Kryzelek 2019-10-24, 1:13
Film ma dwa lata, nie wiem czy ktoś wspomniał, elo
Zgłoś
LordVIP 2019-10-24, 1:18 2
Kto to kurwa jest ten mini majk?
Zgłoś
MANIEKKRK 2019-10-24, 2:01
a to z rok temu bylo moze wiecej byłem na tej imprezie XD nie wiecie o co poszło a sie wypowiadacie powiem Wam tyle nie ma znaczenia czy jesst karlem czy nie kazdego z Was by tak wsadzili do kibla nie wiecie ilu ich bylo nie wiecie nic wiec poprostu ogladajcie i nacieszcie oko
Zgłoś
Dyrepl 2019-10-24, 2:16
Wisła to jest potęga! Wisła najlepsza jest!
Zgłoś
ritu4l 2019-10-24, 2:51 5
MANIEKKRK napisał/a:

a to z rok temu bylo moze wiecej byłem na tej imprezie XD nie wiecie o co poszło a sie wypowiadacie powiem Wam tyle nie ma znaczenia czy jesst karlem czy nie kazdego z Was by tak wsadzili do kibla nie wiecie ilu ich bylo nie wiecie nic wiec poprostu ogladajcie i nacieszcie oko

Nie wiemy i nie chcemy wiedzieć bo nas to gówno obchodzi, a ty se zwal do tego filmu bo byłeś i wiesz.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
yelow88 2019-10-24, 4:15
Ten filmik ma 2 lata z tego co powiedział Wojtek Gola
Zgłoś
edmund 2019-10-24, 6:30
polishblood napisał/a:

Kto to kurwa jest ten mini majk?

robią z kumplami na srutubie pranki, fejki itp. gówniane zabawy dla dzieci
Zgłoś
michael0 2019-10-24, 7:04
yelow88 napisał/a:

Ten filmik ma 2 lata z tego co powiedział Wojtek Gola

Mini majk jeszcze miesiąc temu popylal w tej psyrokayej kurtce więc wątpię. Ściema i po 2 latach się filmik ujawnił nie sądzę ściema jak nic
Zgłoś
pitteroo 2019-10-24, 7:22
trebor71 napisał/a:

A jebać piłkę nożną w krakowskim wykonaniu

Jebać i to maczetami a swoją drogą to dziwne staroplemienne zachowanie

Ja
Zgłoś
Tommyleetom 2019-10-24, 8:50
Tak dla przypomnienia wszystkim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów