link do fb
Tak kończą frajerzy xD
Dobrze im powiedziales kolego ! Tyle drzemie w Tobie odwagi, szkoda tylko ze na internecie ...
Cracovia to kurwa, podobnie jak Legia, Polonia, Arka Gdynia i inne kluby piłkarskie. Gardzę piłką, gardzę pseudokibolami i inną taką patologią. Sram na wasze gównokluby, a ta patola z filmu stoi dla mnie niżej niż gówno na bucie.
Nie pierdolcie głupot, jeśli wybuchnie wojna, najadą nas Niemcy lub Rosja wszystkie pedały w rurkach uciekną, a kibice jako pierwsi bedą szabrować sklepy.
Taa seby w razie ataku rosji będą szabrować sklepy monopolowe i nasze domy..... By wróg ich wczesniej nie rozkradł..... Chciałbym wtedy zobaczyć ich odwage jak będą swym e36 na lpg zapierdalać na granice z czechami lub niemiec..... Z nich tacy patryjoci jak ze mnie demokrata jak oni potrafią pierdolnąć flagą na ziemie i powiedzieć pierdole te flage.....
Cracovia to kurwa, podobnie jak Legia, Polonia, Arka Gdynia i inne kluby piłkarskie. Gardzę piłką, gardzę pseudokibolami i inną taką patologią. Sram na wasze gównokluby, a ta patola z filmu stoi dla mnie niżej niż gówno na bucie.