link do fb
Tak kończą frajerzy xD
A jaki mają interes aby walczyć. Niby o co?
Cracovia to kurwa, podobnie jak Legia, Polonia, Arka Gdynia i inne kluby piłkarskie. Gardzę piłką, gardzę pseudokibolami i inną taką patologią. Sram na wasze gównokluby, a ta patola z filmu stoi dla mnie niżej niż gówno na bucie.
Legia Warszawa to najlepszy klub kto nie wierzy to chuj mu w dziub, chuj mu w dziub
Zaraz Ci żyłka pęknie oświecony osrańcu z chujem w dupie
Wiesz że na darkwebie za 400 zł można namierzyć Ciebie ?
Wiesz że na darkwebie za 400 zł można namierzyć Ciebie ?
To dawaj, namierzaj. Już się boję
Nie bądź taki chop-siup, pomału zbliża się boże narodzenie...
No chyba, że jest z biednej rodziny, to jedynie chuja Ci zrobi.
Nie sraj się, kibolski, patologiczny ścierwie! Nawet 88 IQ to za dużo, by opisać twój kretynizm, którym się już nie raz pochwaliłeś.
No idź, idź do tatusia i się poskarż, że chlopczykowi ulubiony klub obrazili.
To dawaj, namierzaj. Już się boję
Jesteś zwykłą parówą i nawet nie będę się wdawał z tobą w polemikę , koło IQ to nawet nie stałeś a poziom twoich wypowiedzi tylko to potwierdza, radzę użyć pewnej maści zanim będziesz zmuszony do kilkumiesięcznej absencji od wsadzania sobie termosu w dupę
Po pierwsze, nazwa klubu, któremu kibicuję nie padła, po drugie, nie jestem kibolem, a po trzecie, mam w chuju twoje bóle, jak dla mnie to jesteś zwykłą pizdą z urazem, którą wszyscy bili i teraz myśli, że przerasta intelektem osiedlowych sebiksów, jesteś typowym gamoniem
Cracovia to kurwa, podobnie jak Legia, Polonia, Arka Gdynia i inne kluby piłkarskie. Gardzę piłką, gardzę pseudokibolami i inną taką patologią. Sram na wasze gównokluby, a ta patola z filmu stoi dla mnie niżej niż gówno na bucie.