Przesiadka na motocykl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
wszystko miłe,fajne i przyjemne, ale mogło by tu tego nie być
Too tak teraz kradnie sie motory
okar w akcji..znowu wrzuca jak leci ..za pare minut przestanie bo sie upije i pojdzie spac ..wstnie znowu o 3 rano i znowu zacznie wrzucac.
okar jak chcesz spokojnie spac w nocy to poczytaj leczeniu swiatlem.
zapomnialem dopisac ze jest tak zainspirowany wrzucaniem za zapomina zpojrzec czy juz cos bylo
zapomnialem dopisac ze jest tak zainspirowany wrzucaniem za zapomina zpojrzec czy juz cos bylo
kurabezkosci napisał/a:
okar w akcji..znowu wrzuca jak leci ..za pare minut przestanie bo sie upije i pojdzie spac ..wstnie znowu o 3 rano i znowu zacznie wrzucac.
Dla Twojej wiadomości gdy w PL jest 3 rano u mnie dopiero 21
Pozdrawiam
PS
i nie pouczaj mnie bo to ja mam ponad 700 tematów na głównej, dzieki takim jak ja masz co oglądać.
nie podoba się trudno, nie przejdzie na glowna trudno, było trudno - zdarza się.
Kod:
zapomnialem dopisac ze jest tak zainspirowany wrzucaniem za zapomina zpojrzec czy juz cos bylo ;)
mówi to ten co ma kilka tematów w sucharach a reszta w było.pl heheheh
spojrzec lol
na chuj mu ta czapka
motocykl w chuj, jak ze mnie śmigłowiec
Fajne, fajne ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów