Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pewnie godzinę wcześniej przechodziła krowa/koń/pies... i kupsko leży w kałuży, ale im to nie przeszkadza, przyzwyczili się - dokładnie jak na przystanku woodstock

@up Sterylność przede k🤬a wszystkim nie? Ja wiem co ci po głowie chodzi, potem alergie, sralergie sranie w banie jakie to moje dzieciątko chore. A idź w p🤬du z takimi debilami. Tak tarzałem się w psim gównie za dzieciaka i jestem z tego dumny. Od 30 lat jedyną jak i moich znajomych chorobą było delikatne zimowe przeziębienie.
Massivee dobra dobra już mu tak nie argumentuj bo chłopaczyna sobie inhalator z wk🤬ienia rozp🤬oli albo insuliny za dużo wstrzyknie. Nigdy nie wiesz co takim do głowy strzeli.

@Sayagin666
Całkowicie popieram co napisałeś. Tak upadlać mogą się zwierzęta ale nie ludzie. Ale tutaj jest gloryfikacja biedy i przaśnej rozrywki
Całkowicie popieram co napisałeś. Tak upadlać mogą się zwierzęta ale nie ludzie. Ale tutaj jest gloryfikacja biedy i przaśnej rozrywki

ta i oczywiście znaleźli się, kiedyś było lepiej, tarzaliśmy się w gównie i nic nam nie było, ty chyba nawet nie masz pojęcia o czym mówisz.

To jest trening kamuflażu, nie znacie się, tak zaczynają najlepsi komandosi.
już myślałem, że coś je rozjedzie ...
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyr🤬a
podpis użytkownika
Przed seksem: rozbieracie się nawzajem...Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyr🤬a
sam za młodu się tak bawiłem, latałem z gilami po kolana, nie myłem rąk i do tego bawiłem się ze wszystkimi zwierzakami. Efekt ? od lat nie jestem chory nie łapie mnie nawet przeziębienie ani nic z podobnych zwykłym śmiertelnikom chorób, a teraz ? dzieciaki latają cały rok w sterylnych warunkach i zabunkrowane od stóp do głów w szaliki i inne zimowe pierdoły, wp🤬lają antybiotyki jak cukierki a potem są jakieś alergie srele duperele. jedyny brud jaki szkodzi to ten z bliskiego wschodu

Cytat:
Ale tutaj jest gloryfikacja biedy i przaśnej rozrywki
Ale zdajesz sobie sprawę, że piszesz to w odniesieniu do kilkuletnich dzieci? Poza tym jak się nap🤬lisz z kumplem to też jest gloryfikacja marazmu i zezwierzęcenia? Kampania "pomyśl zanim napiszesz" się kłania

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie