korci żeby zrobić większą wersję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widzę, że ISIS się dozbraja sprowadzając najnowsze technologie z Zachodu.
Nie ma kurwa jak puszczenia fajerwerków w dzień...
A tak w ogóle, mała awaria i wyjebie kiedyś to przed nim a wtedy - spotkamy się na hardzie
A tak w ogóle, mała awaria i wyjebie kiedyś to przed nim a wtedy - spotkamy się na hardzie
przypomniały mi sie stare czsy jak grało sie w Quake czy Unreal'a po nocach
Trochę z tym późno. W sylwestra w kolonii na ciapatych byłoby w sam raz.
Wojtass84 napisał/a:
Ale debil. Wali bezmyślnie w wodę, zamiast walić po chałupach.
Aha, a ty lepszy to sam taką zrób i wal po chałupach, ale jasne, przecież Wojtas nie potrafi takiego zrobić ani tym bardziej walić po chałupach, nie dasz rady, a już na pewno nie dasz rady nagrać i wrzucić na Sadola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów