📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W FPS Russia jest moc, ten koleś strzelał chyba z każdego rodzaju broni na świecie
a rakietami transkontynentalnymi z głowicami atomowymi już strzelał? bo nie moge znaleźć filmiku
Dlaczego on nie pokazuje swoich zabawek w jakieś dzielnicy cygańskiej?
@up okradli by go zanim by wysiadł na miejscu... sądzę że nawet on nie odważył by się tam zapuścić, pomimo miniguna
A tak poza tym to tych pocisków co tu wystrzelił to nawet by nie starczyło na wybicie jednej cygańskiej rodziny...
A tak poza tym to tych pocisków co tu wystrzelił to nawet by nie starczyło na wybicie jednej cygańskiej rodziny...
Połączenie myśliwstwa z wędkarstwem.
@ up właśnie miałem pisać , że zajebiście łowi te ryby ;D
ja bym się wkurwił gdybym zużył tyle amunicji i nie ustrzelił żadnego jebanego królika
a ten ciągle ma banana na mordzie
Ustrzelenie królika minigunem? Chyba kurwa królika wielkości domu
Szkoda, że nie użył pocisków zapalających w nocy Wykurwiście świecą w locie.
hehe Schwanzenegger trzymał miniguna, który nakurwiał 3000rpm. Jemu zmniejszyli - widać ewidentnie .
Filmik i tak zajebisty
Filmik i tak zajebisty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów