Kobe się w grobie przewraca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Kobe się w grobie przewraca.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa fejk widac ze gruby jebnal obok tej dziury i dopiero pozniej sie dobrze ustawil.
koras24 napisał/a:
Kurwa fejk widac ze gruby jebnal obok tej dziury i dopiero pozniej sie dobrze ustawil.
Ślepy jesteś albo głupi. A płyty gk to chyba na żywo nie widziałeś
arkoski napisał/a:
Chuja sie znasz. Gruby jebnął w inne miejsce, Na ujęciu nie było widać wcześniej ściany, Gruby zamiast z miejsca popatrzyć się co właśnie odpierdolił to patrzy w kamere i udaje zaskoczonego, Czarnuch nagrywający zaczyna mówić OUŁ SZIT zanim gubas jeszcze jebnął w ściane a reszta filmu to gra aktorska na poziomie "Małpie Trudne Sprawy"Ślepy jesteś albo głupi. A płyty gk to chyba na żywo nie widziałeś
ścianę z g-k ja bym rozjebał z moimi 75kg jakbym w nią wbiegł, ten gruby jakby naprawdę w nią wpadł to by wkurwił do sąsiedniego pokoju.
swampman napisał/a:
amerykanskie sciany i budownictwo
W Polsce wcale nie ma kartongipsu, szczególnie w średnim przedziale cenowym metra mieszkania.
Jak oni kurwa mieliby normalnie mówić skoro tam nawet nauczyciel mówi jak slums
fejk i ustawka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów