Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Minimalistyczne fotografie b&w
Darzla • 2013-01-19, 12:59
Czarno białe fotografie najbardziej popularne są wśród reporterów ale znajdą się również fotografowie, którzy lubią eksperymentować z czarno białymi obrazami. Będzie się do nich zaliczać irański fotograf, który eksperymentuje z minimalistycznymi czarno białymi fotografiami.

Reszta w komentarzach

Źródło
Zgłoś
Encor3 2013-01-19, 13:05
no to lecisz ; )
Zgłoś
Darzla 2013-01-19, 13:06 15

Zgłoś
Pener 2013-01-19, 13:18 118
Zgłoś
BongMan 2013-01-19, 13:27 10
@up
No taką sztukę to ja rozumiem

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
bloodwar 2013-01-19, 14:59
Arcydzieła kurwa, prawie tak dobre jak czarny kwadrat na białym tle i jego ulepszona wersja - czarny kwadrat na czarnym tle

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
n................2 2013-01-19, 22:49
Minimalizm to jest to co lubie. Zasłużone piwo.
Zgłoś
Kemys 2013-01-19, 23:02
Pener ciekawi mnie Twoj baner... Bo czy to nie strona cenzuruje słowa mogące być potencjalnymi wulgaryzmami? Kurwa?
Zgłoś
jumpertbg 2013-01-19, 23:17
Pener w formie
Zgłoś
white_rabit 2013-01-19, 23:38
jakie fotografie do chuja? jak to jest grafika... moze to i kiedys byly zdjecia zanim zostaly przemłucone po kilka razy przez PS.
Zgłoś
thoms0n 2013-01-19, 23:40
Sto razy bardziej mile widziane niż jakieś naćkane nie wiadomo co, wyglądające jak paw gościa z filmika o smakowaniu tęczowych drinów.
Zgłoś
madn00b 2013-01-19, 23:44 15
chyba bardziej pasuje do sadola
Zgłoś
whiteSnuff 2013-01-20, 0:55 1
Dziękuje za temat. Co prawda sztuka mnie nie poruszyła, ale zdałem sobie sprawę że mam cholernie ujebczony ekran monitora. Momentami nie wiedziałem czy tam coś jest, czy to po prostu jakiś bubel.
Piwo!
Zgłoś
BMWswap 2013-01-20, 1:21
Pener, jesteś moim idolem. rozjebałeś mi konstrukcję

korzystając z okazji, twoje zdrowie
Zgłoś
maciekawski 2013-01-20, 1:24 2
Minimalizm jest naprawdę świetny Kiedyś się bawiłem w takie zdjęcia w domu:

Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów