18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
k................1 2014-02-12, 0:31
Wypad z tym komuchem na srejka
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-02-12, 0:42 33
UP@ co ty pierdolisz? Jaki komuch. Koleś tłumaczy zasadę gospodarki,pieniądz, życia itp. jak dziecku! nawet lewacy to zrozumieją! to powinni puszczać w liceach i w gimnazjach

(|)-------C====8
Zgłoś
N................o 2014-02-12, 0:45
Jedyna rada to śmierć wrogom ludności
Zgłoś
nockeer 2014-02-12, 0:57
Rudy jutro będzie nas przepraszał za wypowiedź swojego ministra xD
Zgłoś
artur_sz13 2014-02-12, 1:09
Przecież Vincenta nie mogli raptem zastąpić kimś kto będzie w końcu dbał o interes Polaków
Zgłoś
laincoubert 2014-02-12, 1:37
Jest krzywa opisująca teoretyczne zjawisko - przy wzroście inflacji zmniejsza się bezrobocie i na odwrót. Słabo wiem bo nie słuchałem na ekonomii.

Krzywa Phillipsa, jednak pamiętam.
Zgłoś
karinawaw 2014-02-12, 1:37
Nawet jak by cała Polska obejrzała filmik i zrozumiała to potrafimy tylko siedzieć przed kompem. Ostatnio dostałam zaproszenie na obalanie rządu Donalda Tuska w Warszawie zainspirowane wydarzeniami na Ukrainie. Dopiero w Maju jak będzie ciepło. Jak dołączałam było z 5 tysięcy osób chętnych a teraz wydarzenie zniknęło. Z resztą i tak znając życie to by z 5 tysięcy przyszło 100 osób pogadało by sobie i poszło do domu.
Zgłoś
pawelssj3 2014-02-12, 1:40
Słucham i uwierzyć nie mogę jak to państwo próbuje nas w ch#ja jeszcze zrobić. Przykro mi to stwierdzić ale nie widzę żeby kiedyś miało by być lepiej. A co do prywatyzacji lasów państwowych to chyba ich po#ebało. Z lasów są jedne z najwyższych zysków do skarbu państwa. Rudy cwel sobie kasy natrzepać chce póki jeszcze na stołku jest. Polityka to myślenie przyszłościowe, a nie zachłanne łapanie kasy w kieszenie w jak najkrótszym czasie. Ciekawe co jeszcze sprzedadzą. A za ten gaz łupkowy to byśmy mieli kasy do usranej śmierci w tym ich "budżecie" który nigdy nie wiadomo jaki jest. Aż się zdenerwowałem całym tym syfem a jeszcze pitolą o tym trynkiewiczu 24/7. Dziękuję dobranoc
Zgłoś
LordFlorex 2014-02-12, 1:44
Nie wiem po co to tłumaczy w taki sposób skoro ci na górze dobrze wiedzą co odpierdalają i chcą jak najwięcej do koryta nazbierać...
Zgłoś
Nutzz 2014-02-12, 1:48 1
I to jest nasza tragedia. Obecny rząd nie myśli o tym co będzie za 5, 10, 20 lat, tylko o tym jak najmniejszym kosztem oddalić, "załatać" aktualne problemy. Brakuje nam xx milionów złotych w kasie miasta Warszawy? Sprywatyzujmy więc SPEC. Co z tego, że za trzy lata bilans się wyrówna, a za pięć będziemy stratni. Brakuje x miliardów złotych w budżecie? Sprywatyzujmy lasy państwowe! I znów, co z tego, że za 10 lat bilans będzie ujemny. Obecny kryzys zażegnany, oh nie, przeprasza, oddalony. To się liczy.

Dobry Boże... Mam nadzieję że za rok w Dzień Niepodległości nie skończy się na budce strażniczej tylko na eradykacji tych ludzkich spierdolin z Wiejskiej. Jak można myśleć tak krótkowzrocznie!
Zgłoś
!Timon 2014-02-12, 1:59
Rewolucji z dupy się kurwa zachciało a wystarczyło nie głosować na PO, PiS, SLD i Ruchaczy na ostatnich wyborach. Z dupy im się to poparcie nie bierze. Nie głosowałeś? TO RUSZ KURWA MAĆ DUPSKO I ZAGŁOSUJ A NIE JOJCZ! Nie masz na kogo? To weź jakaś książkę w łapę i sobie wyrób poglądy! W Polsce jest zarejestrowanych jakieś 70 partii politycznych. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Chcesz normalnych zasad? Głosuj na JKM. On jest zwolennikiem dużej AUTONOMII regionalnej.
Nikt nie broni w mieście czy województwie (jak je na to stać!) wprowadzić sobie publicznej służby zdrowia. Była jakaś tam w chuj bogata gmina w Polsce która wprowadziła darmową opiekę stomatologiczną. Bo ich stać - nie potrzebowali do tego ministerstwa zdrowia.

Im niższy szczebel organizacji świadczeń socjalnych (im bliżej "ludu") tym łatwiej wyłapać cwaniaków i TANIEJ to zorganizować. Oczywiście jeśli jest spełniony najważniejszy warunek czyli jest za co.

Korwin jest zwolennikiem demokracji na szczeblu LOKALNYM. Wybory w miastach by się ostały, jako że ludzie mniej więcej wiedzą na kogo głosować.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
pawu95 2014-02-12, 3:15 1
laincoubert napisał/a:

Jest krzywa opisująca teoretyczne zjawisko - przy wzroście inflacji zmniejsza się bezrobocie i na odwrót. Słabo wiem bo nie słuchałem na ekonomii.

Krzywa Phillipsa, jednak pamiętam.

W ustroju niewolniczym bezrobocie wynosi 0%, ale czy warto w ogóle o tym wspominać? Można też wszystkich bezrobotnych zatrudnić państwowo, żeby raz w miesiącu zamiatali ulicę. Bezrobocie również 0%. Oczywiście stracą na tym wszyscy.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-02-12, 3:41
Starajmy się jutro na lepsze pozmieniać, nie ma co czekać, czas przestać drzemać, bezczynność to plaga, to epidemia która wciąż się rozprzestrzenia...
Zgłoś
Jendor 2014-02-12, 7:56 4
głosować na knp, jedyna partia która nie bełkocze a ma poważne i logiczne pomysły , nie wierzycie ? to sprawdźcie knpwebtv na youtube
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów