Szybka reakcja Ministerstwa Obrony Francji - postanowiono bez przetargu zamówić dodatkowe białe flagi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Francuskie koleje podstawiły swoje najszybsze pociągi do....
..ewakuacji żołnierzy z zagrożonych przez muzułmanów dzielnic w paryżu
..ewakuacji żołnierzy z zagrożonych przez muzułmanów dzielnic w paryżu
niech zrobia wiecej marszy przeciw terroryzmowi oraz przyjma wiecej imigrantow to im pomoze zwalczyc erroryzm
Debilne stereotypy. W obronie Francji zginęło więcej żołnierzy niż w Polsce podczas kampani wrześniowej. A o Legii Cudzoziemskiej to słyszeli?
miszcz88 napisał/a:
Debilne stereotypy. W obronie Francji zginęło więcej żołnierzy niż w Polsce podczas kampani wrześniowej. A o Legii Cudzoziemskiej to słyszeli?
Czyich żołnierzy?
Angoli, polaków, belgów? Czy mówisz o lądowaniu w normandii w 44?
_Azazel napisał/a:
Z ostatniej chwili, prezydent Francji został ewakuowany
Gówno prawda
Ochroniarze sami się ewakuowali, bez prezydenta. Po drodze zapierdolili wszystkie białe prześcieradła. Tak w razie czego.
a ja to wam powiem że sram na was lewacy i Ci co byli za tym gównem.. sram na was... sram też na tych wszystkich co byli za tym bo im tak powiedzieli.. mam nadzieje tylko ze będe mogł w końcu nasrać wam do mord było odrwacanie mordy od francji niemiec itd ? no to macie sylwestra troszkę wczesniej
miszcz88 napisał/a:
Debilne stereotypy. W obronie Francji zginęło więcej żołnierzy niż w Polsce podczas kampani wrześniowej.
Francja w II wojnie się poddała, a ze stolicy zrobiła burdel dla Niemców, teraz jest tam burdel dla muzułmanów.
Cytat:
A o Legii Cudzoziemskiej to słyszeli?
Ja sama nazwa wskazuje "Cudzoziemska", więc i dla obcokrajowców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów