18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
anonymousm 2013-01-28, 23:36 4
PIS musi mieć bardzo słabe kadry, jeżeli do dyskusji o budżecie wystawia zootechnika i w dodatku oczywistego debila. To były piękne czasy, kiedy Pęk nie miał cylindra, tylko zaczeskę na łysinie i z psycholem Wrzodakiem ratowali Ojczyznę (kiedy Wrzodak akurat nie był zajęty tłuczeniem żony).
Zgłoś
Blade ziele 2013-01-28, 23:53 43
@up ty weź się skup na treści bo akurat prawdę mówią co po których tak kurwa jedziecie bo z opozycji są a to jest śmieszne, że skupiają się ludzie właśnie na "oprawce" politycznej a nie na faktach co jest smutne co najmniej.
Aaa no i niech ktoś powie, że nie jest to prawda co się im zarzuca.

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
zajetynick 2013-01-29, 0:11 7
Więcej urzędników, więcej fotoradarów, itp. Plują w twarz wyborcą PO, a ci idioci myślą, że deszcz pada Zresztą ci wszyscy politycy siebie warci. Szkoda tylko, że liżemy dupcie wszystkim do okoła a nic z tego nie mamy.
Zgłoś
szuleq 2013-01-29, 1:26 4
kurwa gosc jest mega !! dzieki niemu zrozumialem polityke xD
Zgłoś
k18t 2013-01-29, 2:12 11
Wydaje mi się, że Korwin załatwiłby sprawę
Zgłoś
lapps 2013-01-29, 2:55 5
Blade ziele napisał/a:

@up ty weź się skup na treści bo akurat prawdę mówią co po których tak kurwa jedziecie bo z opozycji są a to jest śmieszne, że skupiają się ludzie właśnie na "oprawce" politycznej a nie na faktach co jest smutne co najmniej.
Aaa no i niech ktoś powie, że nie jest to prawda co się im zarzuca.

jemu ktos chyba placi za to pierdolenie, bo takiego zmanierowanego bezmozga nie znajdziesz w naturalnym srodowisku

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
h................s 2013-01-29, 3:26 5
Dobrze, że wszyscy przyszli na najważniejszą debatę roku
Zgłoś
mar_b 2013-01-29, 6:27 1
Dobrze gada ! Polać mu !
Zgłoś
macu66 2013-01-29, 6:29 2
hmm wypchana sala, normalnie brak miejsc duma mnie rozpiera że ich utrzymuje a te marne 37 000zł na łebka pffff co tam, nic sie nie stało i nie stanie przecież... brawo PO!!! viva la PO lonia...
Zgłoś
Butter 2013-01-29, 7:41
widze, że wyjebali ich do własnego małego sejmu, żeby nie musieć ich słuchać. Niezły plan.
Zgłoś
anonymousm 2013-01-29, 7:57 1
lapps napisał/a:

jemu ktos chyba placi za to pierdolenie, bo takiego zmanierowanego bezmozga nie znajdziesz w naturalnym srodowisku

Teraz widzisz, na co idą pieniądze z budżetu i masz tylko 700 złotych z funduszu dla molestowanych dzieci.

Co do merytorycznej strony wystąpienia, to jej w ogóle nie ma. Koleś macha maskotką, opowiada wierszyki i jakieś insynuacje, że trzy paszporty, więc na pewno kłamca i w ostatecznym rachunku wiadomo. A na pytanie, co robić, odpowiada "myśleć". Żąda zmniejszenia długu i zwiększenia wydatków (żeby dawać impulsy). Ale jak rząd powołuje Inwestycje Polskie, to tez niedobrze.

Ale gimbusiarnia z sadistica się cieszy. Bo znów ktoś krzyczy, macha rękami i jest bardzo zadowolonym z siebie kretynem. Zniszczył przeciwników.

Rząd jest słaby, ale ten Pęk - to hańba, że coś takiego zostało senatorem. Niech już PIS pójdzie na dno i zabierze ze sobą wszystkie śmieci, które zagarnął po drodze.
Zgłoś
deniZ 2013-01-29, 7:58 2
smutne, smutne... Rosowskie i Tuski spierdola na posadki do Brukseli, wcisna nam euro jako walute narodowa i tyle tego bedzie naprawde smutek... ze z ludzi mowiacych i starajacych sie zwrocic uwage o co tu biega robi sie oszolomow, smutek...

i wali mnie pis, po i inne sld... poprostu chcialbym jeszcze tu troche normalnie pozyc, bez cwaniactwa i martwienia sie czy wychowam dziecko do tego wieku, zeby samo stad moga spierdalac do normalnego kraju
Zgłoś
CHAOZ 2013-01-29, 8:14 3
wyczuwam samobojstwo...

A co byś zrobil kolego gdyby napadła Cie dzika kaczka?
Zgłoś
pieto90 2013-01-29, 8:15 5
Napiszę krótko: Rostowski przewidywał, że deficyt za 2010r. osiągnie około 55-60mld zł, jak się później okazało wyniósł 112ml zł! Czyli prawie dwa razy tyle- gdybym ja się pomylił na kolosie z finansów o praktycznie 100%, np. przy prognozowaniu oceny inwestycji np. to dostałbym 2. Czemu więc kurwa tych ludzi się nie rozlicza z tego? (Tak wiem, robi to Tusk, ale przecież to jego ziombel, więc chuja a nie rozliczenie)...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów