Piękne zachowanie kibiców przed rozpoczęciem wczorajszego meczu 3. kolejki T-Mobile Ekstraklasy miedzy Legią Warszawa i Podbeskidziem Bielsko-Biała (4:0).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Szoqn napisał/a:
Pojazdy o Legii i Warszawie od zakompleksionych debili, za 3...2...1...
Na Twoje specjalne życzenie (zupełnie nieprzypadkowo z małych):
warszawska legia jebaną kurwą jest...
jebaną kurwą jest...
jebaną kurwą jest...
Napisałem to, bo mój członek jest mały i chciałem się dobrze poczuć. Uff, teraz lepiej.
kickyourheadoff napisał/a:
Po meczu patrioci roz***li pociąg ? A no tak, grali u siebie...
Mniej tv i gazet pokroju GW ,a więcej myślenia ....
Już pisałem o tym, że skoro są tacy wierzący i patriotycznie nastawienie, więc dlaczego na ich osiedlach kwitnie złodziejstwo, handel chemią i ogólne k***wo. Co do dewastacji mienia państwowego (nie tuskowego) tez mogliby się zastanowić. Po prostu znaleźli wspólny mianownik i trzymają się tego jak komornik szafy.
@Roszp
Ładny zapłon... na wszystkich mniejszych imprezach mówi się o minucie ciszy i odkąd pamietam zawsze było tylko symboliczne kilkadziesiąt sekund.
@Molino
Tak na prawdę to nie ma określonej wersji "póki", lub "kiedy" i często ludzie to mylą, ale to nie jest błąd, obie wersje są poprawne, osobiście zawsze śpiewam "kiedy", lepiej brzmi po prostu.
@snik0
Sam jesteś bezmózgiem kibic to człowiek codziennego życia, niektórzy są adwokatami, niektórzy lekarzami,nauczycielami, mechanikami itp. można ich spotkać w każdej funkcji społeczeństwa.
@Doomik
Te głąby obchodzą wszystkie święta patriotyczne, hucznie oddając hołd Polskim bohaterom.
Co do hymnu to bez wątpienia wszyscy Polscy kibice zaśpiewają go od początku do końca!
@kickyourheadoff
Nie wiem o co Ci chodzi, ale patrz:
Wypadek pociągu
Byłem, potwierdzam!
A co do klubu to
LEGIA TO STARA ......
Pozdro!
Ładny zapłon... na wszystkich mniejszych imprezach mówi się o minucie ciszy i odkąd pamietam zawsze było tylko symboliczne kilkadziesiąt sekund.
@Molino
Tak na prawdę to nie ma określonej wersji "póki", lub "kiedy" i często ludzie to mylą, ale to nie jest błąd, obie wersje są poprawne, osobiście zawsze śpiewam "kiedy", lepiej brzmi po prostu.
@snik0
Sam jesteś bezmózgiem kibic to człowiek codziennego życia, niektórzy są adwokatami, niektórzy lekarzami,nauczycielami, mechanikami itp. można ich spotkać w każdej funkcji społeczeństwa.
@Doomik
Te głąby obchodzą wszystkie święta patriotyczne, hucznie oddając hołd Polskim bohaterom.
Co do hymnu to bez wątpienia wszyscy Polscy kibice zaśpiewają go od początku do końca!
@kickyourheadoff
Nie wiem o co Ci chodzi, ale patrz:
Wypadek pociągu
Byłem, potwierdzam!
A co do klubu to
LEGIA TO STARA ......
Pozdro!
polecam maść na ból dupy wszystkim kolegom co im się coś w Legii nie podoba.
beka z wiesniakow najezdzajacych na warszawe, zeby najezdzac. to przykre, szkoda slow
Po co wrzucać minutę ciszy przed meczem??? Ma pierdzieć z podziwu że warszafka nie odwaliła chamówy u siebie jak to zwykle robi gdzie indziej? Można było nakręcić masę filmików jak ta wielka kultura Legii gwizdała i wyzywała w trakcie minuty ciszy na innych stadionach. Byłem świadkiem. Także wsadź sobie w buty ten film bo niby to ma komus zaiponować???
Ja p....e....
Ja p....e....
@Melooksg
Tekst hymnu, wklejony przez użytkownika wyżej, znajduje się w załączniku do ustawy "...o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej oraz o pieczęciach państwowych". Jest to oficjalna wersja i używanie innej jest błędem. Spotkałem jeszcze takie błędy: "...wrócił się przez morze..." i "...ojciec do swej Basi cały zapłakany...".
Tekst hymnu, wklejony przez użytkownika wyżej, znajduje się w załączniku do ustawy "...o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej oraz o pieczęciach państwowych". Jest to oficjalna wersja i używanie innej jest błędem. Spotkałem jeszcze takie błędy: "...wrócił się przez morze..." i "...ojciec do swej Basi cały zapłakany...".
@up
w takim razie zostałem okłamany na lekcji historii. ;/
Dzięki za sprostowanie!
Ale słyszałem gorsze błędy, np.
watch?v=DT_VI-RmdO8
Tak samo 'on' śpiewa "póki" ...o dalszym ciągu nie wspominając
w takim razie zostałem okłamany na lekcji historii. ;/
Dzięki za sprostowanie!
Ale słyszałem gorsze błędy, np.
watch?v=DT_VI-RmdO8
Tak samo 'on' śpiewa "póki" ...o dalszym ciągu nie wspominając
Minuta ciszy w postaci dwudziesto sekundowego wycia syreny alarmowej. Jak widać różne są wyobrażenia o minucie i o ciszy.
ojjjj.. piękne zachowanie kibiców.. lepiej żeby nie było żadnej ciszy jak potem połowa tych "kibiców" rozp*****la mecze i wyrabia Polsce renome...
dmdavid napisał/a:
- Czym się różni Juventus od Legii?
- Juventus to Stara Dama, a Legia to Stara kurwa.
Podpierdolone ze stadionu Górnika
Chuj wam w dupę z tymi hejtami. Czy to zrobią kibice, czy górnicy, czy stoczniowcy, czy dziwki przy drodze, dla Hymnu należy się szacunek. Tak samo jak dla Powstańców i całej masy ludzi, którzy walczyli o Polskę, na którą teraz plujecie i spierdalacie na zachód, ewentualnie za Bałtyk.
Wyładowałem emocje, idę spać, wybaczcie, żona w ciąży itp, gdzieś trzeba się wyżyć
Wyładowałem emocje, idę spać, wybaczcie, żona w ciąży itp, gdzieś trzeba się wyżyć
Melooksg napisał/a:
@snik0
Ba kurwa, nawet astronauci. Oni najbardziej demolują po meczu ulice.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów