Piękne zachowanie kibiców przed rozpoczęciem wczorajszego meczu 3. kolejki T-Mobile Ekstraklasy miedzy Legią Warszawa i Podbeskidziem Bielsko-Biała (4:0).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ciary na ciałku !!!
Pojazdy o Legii i Warszawie od zakompleksionych debili, za 3...2...1...
- Czym się różni Juventus od Legii?
- Juventus to Stara Dama, a Legia to Stara kurwa.
- Juventus to Stara Dama, a Legia to Stara kurwa.
nie lubię ich ale za to - szacun. Szkoda, że takie typki jak należy zaśpiewać hymn w szkole, pracy czy na jakimś wydarzeniu niesportowym, wzrok wbity w ziemię. Nie mówię, że wszyscy - uogólniam, więc nie spinać dup.
Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
rapideo.pl/polecam,fryc88
Pierwszy raz spotkałem się z minutą ciszy trwającą lekko ponad 20 sekund.
Może i Legia to stara kurwa, ale kibiców mają najlepszych w Polsce. Nikt nie robi taki opraw jak oni.
Molino napisał/a:
No nie! Póki my żyjemy..
Czego oczekujesz od bezmózgiej masy idiotów na sterydach, czekających na możliwość napierdalania się o byle co.
Cytat:
Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy.
Co nam obca przemoc wzięła,
Szablą odbierzemy.
Marsz, marsz, Dąbrowski,
Z ziemi włoskiej do Polski.
Za twoim przewodem
Złączym się z narodem.
Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę,
Będziem Polakami.
Dał nam przykład Bonaparte,
Jak zwyciężać mamy.
Marsz, marsz, Dąbrowski...
Jak Czarniecki do Poznania
Po szwedzkim zaborze,
Dla ojczyzny ratowania
Wrócim się przez morze.
Już tam ojciec do swej Basi
Mówi zapłakany —
Słuchaj jeno, pono nasi
Biją w tarabany.
Za Legię zawsze zimne Królewskie !
dla mnie to nie jest żaden wyznacznik! Oczywiście będę tutaj uogólniać, ale te głąby uważają się za honorowych i patriotycznych wojowników naszej rzeczypospolitej, usprawiedliwiajac tym samym ich rozróby, rasizm, nienawiść do bliźniego z innego choćby miasta, nie mówiąc już o zagranicy, gdy zaśpiewają pierwszą zwrotkę hymnu i tym, że staną na 30 sekund pierwszego sierpnia o 17 w Warszawie. Nie tędy droga, i tym bardziej nie zasługują na rozgrzeszenie. Jest to moje zdanie, mam do tego prawo, a tym którzy zaczną zaraz na mnie pluć proponuję maść na ból dupala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów