Oficer Roger Williams poleciał za to z roboty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Oficer Roger Williams poleciał za to z roboty
Ten pies i jego kierownik Jerry Saulters już wcześniej miał na koncie pozew sądowy za zastrzelenie innego gościa. W skutek czego ich ubezpieczyciel musiał zapłacić odszkodowanie rodzinie zastrzelonego 250 000 $
Syn_Milionera napisał/a:
Dlatego nie można dopuścić aby wszarze dostali za dużo uprawnień i władzy.
Jak ci jakiś patus przypierdoli w nocy na chodniku to mam nadzieję, że też do tych wszarzy nie zadzwonisz z prośbą o pomoc
Szaty z małpy człowieka nie czynią, to nie jego wina że nie mogł stłumić w sobie czarności.
Psy są paskudne wszędzie.
Jeżeli czysta, po co stawia opór? Oni myślą, że mój dom to moja twierdza z armatami, miotaczami ognia i tonami koksu? Gdyby mnie zapytali ile posiadam koksu, powiedziałbym zero, czekam na zakup z pgg.
Powiem wam jedno - majtki ma chujowe. Spodziewałem się bardziej interesującego filmu.
miszczkurde napisał/a:
U nas to jest jednak spokój. Sam nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem policjanta.
Jak mieszkasz w Szepiatowie gdzie jeździ raz w tygodniu obwoźny sklep, to się nie dziwię.
Tadzik_Na_Górę napisał/a:
Jak mieszkasz w Szepiatowie gdzie jeździ raz w tygodniu obwoźny sklep, to się nie dziwię.
dokladnie, caly czas jakis kurwowóz jeździ z niebieskimi oznaczeniami w belchatowie a to pół wieś xD
piter52 napisał/a:
A w jakim stopniu był ten ,,oficer"?
Po polsku powinno być "funkcjonariusz", ale nie każdy zna angielski.
Leatherface napisał/a:
Szaty z małpy człowieka nie czynią, to nie jego wina że nie mogł stłumić w sobie czarności.
Kurwa jebane dzieci. Pies mówi stój to stoisz i tyle. Proste. Nikt do ciebie nie strzela, nikt tobą na ziemię nie rzuca. A jak byli na jej chacie niesłusznie to odszkodowania wpadnie. Wg. Mnie pies nic zaległości nie zrobił. Mówił debilce co się stanie i to się stało.
Laqss6 napisał/a:
Ten pies i jego kierownik Jerry Saulters już wcześniej miał na koncie pozew sądowy za zastrzelenie innego gościa. W skutek czego ich ubezpieczyciel musiał zapłacić odszkodowanie rodzinie zastrzelonego 250 000 $
Za co kurwa odszkodowanie? Zaatakował psa maczetą, pies go odjebał i odszkodowanie? Pojebana ta Ameryka.
policjant nie dość, że ciamajda to jeszcze pedał. Dupa fajna można było się dogadać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów