Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panie... a homologacje to ma?
No chyba, jakby nie miało, to by tego nie używał, no nie?
Będzie co oglądać trzeba opony tylko przygotować i mamy ładna inscenizacje z serii ,, Afryka dzika "
W sam raz do rozpędzania lgbt, blm i ekologów.
Trzeba wprowadzić produkcję masową z opcją plecakową i zasilaniem akumulatorowym.
W końcu jakiś fajny materiał a tu jak zwykle zjeb w komentarzu.
Wy macie jakiś rozum, cokolwiek?
Trzeba wprowadzić produkcję masową z opcją plecakową i zasilaniem akumulatorowym."
Prosze bardzo
Zajebista sprawa. Myślę, że jest tutaj sporo pojebów i niejeden by chciał się czymś takim pobawić. Zakładam iż nie każdy ma dostęp do takich zabawek, ale każdy ma dostęp do butelki po piwie, skarpetki i zapalniczki. Udajcie się w miejsce dalekie od ludzi i jebnijcie sobie takim Mołotowem. Polecam, bo fajna zabawa, ale kurwa uważajcie, bo nietrudno o wypadek. Pamiętajcie o bezpieczeństwie, żeby niczego nie spalić i nikomu nie zrobić krzywdy. Z chęcią wrócę do tego materiału, żeby zobaczyć ewentualne filmiki lub zdjęcia z Waszych zabaw. No i jeszcze jedna rzecz - na tle takiej ściany ognia można zrobić zajebiste foty. Pamiętajcie tylko, żeby dobrze zmoczyć materiał, bo ogień może zgasnąć w locie. Pozdrawiam serdecznie całą społeczność (:
w punkt i dzięki za instrukcję, mam Kärchera
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów