Czyli "Co się stanie, jak myjkę zasilimy olejem napędowym zamiast wody"
A nie, jednak ropa.
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Zajebista sprawa. Myślę, że jest tutaj sporo pojebów i niejeden by chciał się czymś takim pobawić. Zakładam iż nie każdy ma dostęp do takich zabawek, ale każdy ma dostęp do butelki po piwie, skarpetki i zapalniczki. Udajcie się w miejsce dalekie od ludzi i jebnijcie sobie takim Mołotowem. Polecam, bo fajna zabawa, ale kurwa uważajcie, bo nietrudno o wypadek. Pamiętajcie o bezpieczeństwie, żeby niczego nie spalić i nikomu nie zrobić krzywdy. Z chęcią wrócę do tego materiału, żeby zobaczyć ewentualne filmiki lub zdjęcia z Waszych zabaw. No i jeszcze jedna rzecz - na tle takiej ściany ognia można zrobić zajebiste foty. Pamiętajcie tylko, żeby dobrze zmoczyć materiał, bo ogień może zgasnąć w locie. Pozdrawiam serdecznie całą społeczność (:
Ropa. Fajnie się pompa rozkręca na tym OeNie
"Gasoline" Jak dla mnie benzyna. Opary ropy tak sie nie pala.
"Gasoline" Jak dla mnie benzyna. Opary ropy tak sie nie pala.
Powiedział cyt. "diesel works better than gasoline", co znaczy - DIESEL (ON) działa lepiej niż benzyna.
Naucz się angielskiego, zanim zaczniesz "JAK DLA MNIE MNIE BENZYNA. OPARY ROPY TAK SIE NIE PALĄ".
Generalnie to się palą jeśli są sprężone, tutaj masz wyrzucaną ładną mieszankę