18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cipczan 2023-06-15, 9:40
A to nie benzyna?

A nie, jednak ropa.
Zgłoś
żmij 2023-06-15, 9:47 1
Cipczan napisał/a:

A to nie benzyna?
A nie, jednak ropa.

Ropa. Fajnie się pompa rozkręca na tym OeNie

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Korcipała 2023-06-15, 10:02 65
W sam raz do rozpędzania lgbt, blm i ekologów.
Trzeba wprowadzić produkcję masową z opcją plecakową i zasilaniem akumulatorowym.
Zgłoś
DeSanta71 2023-06-15, 10:02 22
Zajebista sprawa. Myślę, że jest tutaj sporo pojebów i niejeden by chciał się czymś takim pobawić. Zakładam iż nie każdy ma dostęp do takich zabawek, ale każdy ma dostęp do butelki po piwie, skarpetki i zapalniczki. Udajcie się w miejsce dalekie od ludzi i jebnijcie sobie takim Mołotowem. Polecam, bo fajna zabawa, ale kurwa uważajcie, bo nietrudno o wypadek. Pamiętajcie o bezpieczeństwie, żeby niczego nie spalić i nikomu nie zrobić krzywdy. Z chęcią wrócę do tego materiału, żeby zobaczyć ewentualne filmiki lub zdjęcia z Waszych zabaw. No i jeszcze jedna rzecz - na tle takiej ściany ognia można zrobić zajebiste foty. Pamiętajcie tylko, żeby dobrze zmoczyć materiał, bo ogień może zgasnąć w locie. Pozdrawiam serdecznie całą społeczność (:

Zgłoś
Pedator 2023-06-15, 10:07 5
I koniecznie nagrywajcie swoje postępowanie, żeby było co wrzucić nawet po śmierci w płomieniach.
Zgłoś
Pentagram84 2023-06-15, 11:51 20
DeSanta71 napisał/a:

Zajebista sprawa. Myślę, że jest tutaj sporo pojebów i niejeden by chciał się czymś takim pobawić. Zakładam iż nie każdy ma dostęp do takich zabawek, ale każdy ma dostęp do butelki po piwie, skarpetki i zapalniczki. Udajcie się w miejsce dalekie od ludzi i jebnijcie sobie takim Mołotowem. Polecam, bo fajna zabawa, ale kurwa uważajcie, bo nietrudno o wypadek. Pamiętajcie o bezpieczeństwie, żeby niczego nie spalić i nikomu nie zrobić krzywdy. Z chęcią wrócę do tego materiału, żeby zobaczyć ewentualne filmiki lub zdjęcia z Waszych zabaw. No i jeszcze jedna rzecz - na tle takiej ściany ognia można zrobić zajebiste foty. Pamiętajcie tylko, żeby dobrze zmoczyć materiał, bo ogień może zgasnąć w locie. Pozdrawiam serdecznie całą społeczność (:

A teraz zobaczymy co można zrobić z wiadrem benzyny ........ ja jestem diabeeeeł
Zgłoś
Nilfgardczyk 2023-06-15, 12:07
żmij napisał/a:

Ropa. Fajnie się pompa rozkręca na tym OeNie

"Gasoline" Jak dla mnie benzyna. Opary ropy tak sie nie pala.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-06-15, 13:07
Trochę szkoda myjki, ale patent niezły
Zgłoś
ebeebe_ebeebeebe 2023-06-15, 13:19 12
Nilfgardczyk napisał/a:

Powiedział cyt. "diesel works better than gasoline", co znaczy - DIESEL (ON) działa lepiej niż benzyna.

Naucz się angielskiego, zanim zaczniesz "JAK DLA MNIE MNIE BENZYNA. OPARY ROPY TAK SIE NIE PALĄ".

Generalnie to się palą jeśli są sprężone, tutaj masz wyrzucaną ładną mieszankę
Zgłoś
Zpider 2023-06-15, 13:28 2
I i co można się bawić bez alkoholu? Można, tylko trzeba mieć ropę
Zgłoś
marmar 2023-06-15, 13:39
Dwie rzeczy by spróbował.

Inna dysza, zeby tak nie rozpraszała i był większy zasięg. Paliwo z miotacza powinno dotrzeć do obiektu i go oblać, a nie spalić się całkowicie. Druga sprawa to Benzyna ze styropianem Chociaż po czymś takim wszystkie uszczelki w karcherze szlag trafi
Zgłoś
pytolsky 2023-06-15, 14:38 6
Witamy w kolejnym odcinku programu "Dlaczego faceci żyją krócej".
Zgłoś
Korcipała 2023-06-15, 16:09 1
Nilfgardczyk napisał/a:

To proszę wziąć opakowanie z atomizerem np. po płynie do mycia szyb zalać olejem napędowym i rozpylić nad otwartym ogniem jak robi się to z wysokości ok 1,5 intensywnie urzywajac owego atomizera ,a wychodzą bardzo ładne efekty

Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-06-15, 16:43 5
ebeebe_ebeebeebe napisał/a:

Powiedział cyt. "diesel works better than gasoline", co znaczy - DIESEL (ON) działa lepiej niż benzyna.
Naucz się angielskiego, zanim zaczniesz "JAK DLA MNIE MNIE BENZYNA. OPARY ROPY TAK SIE NIE PALĄ".
Generalnie to się palą jeśli są sprężone, tutaj masz wyrzucaną ładną mieszankę

Wszystko co rozpylisz w naprawdę drobnym aerozolu potrafi się zapalić a nawet wybuchnąć. Pył węglowy, zbożowy, trociny, mąka, kurz itp. W formie aerozolu i przy odpowiednich warunkach to i ropa będzie się elegancko hajcować. Benzyny to bym do tej myjki nie dawał bo tam przecież jest pompa, wysokie sprężanie i dużo ciepła co może sprawić, że benzin zacznie mocno parować zanim trafi do dyszy. Dużo oparów benzyny to recepta na dobre pierdolnięcie, ale to materiał na kolejny odcinek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów