📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawda jest taka ,że wpuszczają bydło do swojego kraju i później tak się dzieje że są zamachy.
Ale ja Jestem spokojny świat im odpowie zdecydowanie:Hasztagi,profilówki i marsze.A jak to nie pomoże to podświetlimy budynki
Ale ja Jestem spokojny świat im odpowie zdecydowanie:Hasztagi,profilówki i marsze.A jak to nie pomoże to podświetlimy budynki
Ten ciapak ma gadkę jak cygan który dresami na bazarze handluje, pierdoli głupoty ale i tak gada że ma rację Nawet głos w tym typie
ładna, mądra i powinna zapierdzielać na główną kurwa raz dwa trzy!
up dobrze, że w tych nerwach nie wypierdolił swojego pasa szahida....
up dobrze, że w tych nerwach nie wypierdolił swojego pasa szahida....
Sorry ale wszystkie tematy tą panią są już w dziale polityka i religia, myślisz że ten akurat powinien być jakiś wyjątkowy?
Generalnie fajna dupa z niej to trza przyznać (z wyglądu nie, z poglądów)
Ona to już chyba mogłaby mieć tu taki mały Miriam Shaded - zbiorczy
Generalnie fajna dupa z niej to trza przyznać (z wyglądu nie, z poglądów)
Ona to już chyba mogłaby mieć tu taki mały Miriam Shaded - zbiorczy
Generalnie, to jest zjebana na umyśle i ślepa tak jak i cała polska prawica.
Nutzz@ po wpisie wnioskuje że jesteś za lewica także chuj Ci w dupę , a teraz idź przeproś wszystkich którzy cierpią lub zginęli z rak twoich przyjaciół których tak chętnie całą lewica zaprasza do europy ,Ciekawe czy masz odwagę spojrzeć tym rodzinom w oczy i powiedzieć że to Twoja i twoich lewicowych ziomków wina że lotniska wybuchają wraz z europejczykami
Macie lewaki krew na rękach i jeśli dojdzie do wojny w europie bedziecie traktowani na równi z ciapakami !
Macie lewaki krew na rękach i jeśli dojdzie do wojny w europie bedziecie traktowani na równi z ciapakami !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów