Fan gry Mirror's Edge bawi się na miejskich murkach i dachach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Fan gry Mirror's Edge bawi się na miejskich murkach i dachach
Lepszy od assassyna
Moja 5-cio letnia córka to sadolka. Pokazałem jej ten filmik, a ona po chwili oglądania skoczka dachowego zniecierpliwiona wywaliła: Niech on w kńcu spadnie!
No spadłem z krzesła
No spadłem z krzesła
Wystarczy jedna luźna cegła i gościu będzie sobie mógł uprawiać downhill na 4 kółkach.
O kurwa, to żart prawda? Niech jakiś ekspert powie że to tylko animacja, bardzo dobra animacja.
Prawie się posrałem od samego patrzenia.
Prawie się posrałem od samego patrzenia.
@up zaden kurwa fake imbecylu ;o
widze ze nikt tutaj z was nie próbował parkour bo sie sracie jakby to bylo cos nowego o.O
oczywiscie nie zmienia faktu ze szacun dla goscia jak i calej ekipy Ampisound! polecam obejrzeć watch?v=voB6WiP83NU - jest o wiele bardziej hardcorowo, ale bez pov
widze ze nikt tutaj z was nie próbował parkour bo sie sracie jakby to bylo cos nowego o.O
oczywiscie nie zmienia faktu ze szacun dla goscia jak i calej ekipy Ampisound! polecam obejrzeć watch?v=voB6WiP83NU - jest o wiele bardziej hardcorowo, ale bez pov
jestem ciekawy ktory z was by tak potrafil cwaniaczki haters gonna hate ^^
TheByQ napisał/a:
@up No teraz to kurwa przesadziłeś. Rozumiem cenzurowanie gwiazdką, ale kurwa serduszkiem?
chuj ci to przeszkadza
Siemano za ile będziesz?
-Za 5 min.
-Jedziesz autobusem?
-Nie nakurwiam mirror edge po dachach.
-Za 5 min.
-Jedziesz autobusem?
-Nie nakurwiam mirror edge po dachach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów