Fan gry Mirror's Edge bawi się na miejskich murkach i dachach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fan gry Mirror's Edge bawi się na miejskich murkach i dachach
No dobra, a gdzie filmik na harda?
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Czekam na hardzie
Czekam na hardzie
Zajebiste, pomyka sobie po tych dachach jak kot, ja bym po 10 sek narobił w spodnie
Brawo za umiejętności, ja to nawet z podwórkowego trzepaka potrafiłem się zjebać.
POV to ja lubie, ale w trochę innej wersji..
@up No teraz to kurwa przesadziłeś. Rozumiem cenzurowanie gwiazdką, ale kurwa serduszkiem?
Stwierdzam Francja bo spierdala
Dobra, dobra. Niby ok, ale nierealistyczne. Gdzie są podświetlone na czerwono elementy po których ma on skakać?
Ja to bym na bank się poślizgnął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów