📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
proszę państwa to niesadolowy miś
miś nie użarł żadnego kacapa dziś...
miś nie użarł żadnego kacapa dziś...
Materiał tak łagodny jak "Kompletny poczet królów polski" w dziale dokumentalne.
Dzicz, bydle, brudne to, śmierdzi, położy się byle gdzie i śpi, żre wszystko, do tego pasożyty w trzewiach i pchły na zewnątrz o kleszczach nie wspominając. Nienawidzę!
A niedźwiedź spoko, cukierki spożywa.
o chuj w tym video chodzi nie ujebał łapy nie zaatakował nie rozumiem ?!?!?!
Gamonn1 napisał/a:
Dzicz, bydle, brudne to, śmierdzi, położy się byle gdzie i śpi, żre wszystko, do tego pasożyty w trzewiach i pchły na zewnątrz o kleszczach nie wspominając. Nienawidzę!
Pięknie siebie opisałeś tylko pomyliłeś portale.To nie tinder.
chujowy filmik nie odgryzł mu jajek
Kurwa a to chuj myślałem że upierdoli jemu tą łapę
Jestem prawdę mówoąc zniesmaczony
Chujowy ten filmik
Jestem prawdę mówoąc zniesmaczony
Chujowy ten filmik
Ciekawe kiedy miś wpadnie na to, że w sumie to o żarcie się ich prosić nie musi.
Kiedyś na sadistiku było takie zdjętko jak koleś siedział gdzieś na tle obskurnych ulic jakiegoś syberyjskiego miasta z wyrwaną przez niedźwiedzia ręką i oczyma które wytrzeźwiały w kilka sekund z jakiegoś grubego upojenia wódką i przerwanego powrotu do domu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów