📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Riikko napisał/a:
nikomu nic sie nie stalo, tylko dra ryja. nie ma piwa.
moim zdaniem dzięki temu darciu właśnie odpuścił
EinsZweiPolizei napisał/a:
moim zdaniem dzięki temu darciu właśnie odpuścił
A możliwe, iż odpuścił, gdy zobaczył, że filmuje idiota:
Znowu kurwy mi ryby płoszą, więc jazda za kurwami
Weź się tam wybierz kajakiem albo pontonem na wiosła
Miodka pitnego misiowiu polać należy, co najmniej półtoraka.
Szkoda że już nie z KO a z Lewicy, gościówa ma 100% rację. Bardzo odpowiedź KO mi się tu nie podoba, jakiś PRowiec od siedemnastu boleści stwierdził że w naszym kraju aby dostać głosy trzeba lizać tylni otwór biskupów. Naprawdę po tej akcji, gdyby kandydowała z mojego okręgu wyborczego, to na nią bym zagłosowała nie ważne z której listy.
Co tym z was którzy taką możliwość mają szczerze polecam.
gen.T.Rozwadowski napisał/a:
Jak miło że kacapskiej swołoczy w gaciach liszaj swędzi. Wania, nie powinieneś czasem być na pogrzebie szefa? Tak by wypadało...A to nie była ta białoruska pizda z KO?
Szkoda że już nie z KO a z Lewicy, gościówa ma 100% rację. Bardzo odpowiedź KO mi się tu nie podoba, jakiś PRowiec od siedemnastu boleści stwierdził że w naszym kraju aby dostać głosy trzeba lizać tylni otwór biskupów. Naprawdę po tej akcji, gdyby kandydowała z mojego okręgu wyborczego, to na nią bym zagłosowała nie ważne z której listy.
Co tym z was którzy taką możliwość mają szczerze polecam.
Tak zapierdalał, że aż zgubił putina.
Niedźwiedzie mają chuje między tylnymi odnóżami, a nie na plecach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów