📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale w środku był fajny misio ! :O bo ten z zewnątrz to jakiś taki chujowy...
Nie wiem co tu propagować. Trzeba być kompletnym debilem, aby protestować przeciwko założeniu prezerwatywy. Do debili i tak nic nie dotrze.
Freaqs za pare lat jak pierwszy raz umoczysz to moze zrozumiesz ze w prezerwatywie nie jest tak fajnie jak bez niej, podobno dla kobiety tak samo. A jesli nadal jestes zagorzalym zwolennikiem uzywania gumek to pomysl sobie ze gdyby 19 lat temu twoj stary zalozyl prezerwatywe to by cie nie bylo :]
no to wlasnie to napisalem ze wola bez i one
Twój Stary napisał/a:
no to wlasnie to napisalem ze wola bez i one
Widocznie za dużo literek i Joxowi nie chciało się czytać.
Twój Stary@
Oprócz tego, że masz głupi nick, to takie same masz podejście. Tu nie chodzi o "fajnie" - bo tu przyznam Ci rację, tylko o niechcianą ciążę. Chorób wenerycznych nie liczę - bo temat jest po prostu rozdmuchany. Ciekawe ile pociągniesz bez wpadki samemu nie używając gumek, a dziewczyna piguł.
Co do tego, że gdyby mój ojciec założył gumkę - fakt, może by mnie nie było, ale gdyby tego dnia zupa była za słona i nie byłby w humorze tego dnia iść do łóżka to też mógłbym nie istnieć, głupie gdybanie.
No i jeszcze: chuj Ci w dupę, mój ojciec nie żyje.
Oprócz tego, że masz głupi nick, to takie same masz podejście. Tu nie chodzi o "fajnie" - bo tu przyznam Ci rację, tylko o niechcianą ciążę. Chorób wenerycznych nie liczę - bo temat jest po prostu rozdmuchany. Ciekawe ile pociągniesz bez wpadki samemu nie używając gumek, a dziewczyna piguł.
Co do tego, że gdyby mój ojciec założył gumkę - fakt, może by mnie nie było, ale gdyby tego dnia zupa była za słona i nie byłby w humorze tego dnia iść do łóżka to też mógłbym nie istnieć, głupie gdybanie.
No i jeszcze: chuj Ci w dupę, mój ojciec nie żyje.
Twój Stary@
Gdyby nie było antykoncepcji to każdy z nas przymierałby głodem bo jedną bułką trzebaby się było podzielić z licznym rodzeństwem. A nie każdy zarabia tak dobrze, by utrzymać dajmy na to 10 dzieci na całkiem niezłym poziomie.
Dlatego odpowiedzialni ludzie się zabezpieczają - ja zamierzam moim dzieciom dać jak najlepszy życiowy start i dlatego zamierzam mieć tylko 2 (i bynajmniej nie rezygnować z seksu).
Ale masz rację - lepiej bez gumki. Dlatego dobrze jest znaleźć stałego, wiernego partnera (najlepiej prawiczka - tacy to dopiero uciecha w łóżku, lekko niezdarni ale pełni zapału ), iść do lekarza po tabletki i szaleć, szaleć, szaleć.
Gdyby nie było antykoncepcji to każdy z nas przymierałby głodem bo jedną bułką trzebaby się było podzielić z licznym rodzeństwem. A nie każdy zarabia tak dobrze, by utrzymać dajmy na to 10 dzieci na całkiem niezłym poziomie.
Dlatego odpowiedzialni ludzie się zabezpieczają - ja zamierzam moim dzieciom dać jak najlepszy życiowy start i dlatego zamierzam mieć tylko 2 (i bynajmniej nie rezygnować z seksu).
Ale masz rację - lepiej bez gumki. Dlatego dobrze jest znaleźć stałego, wiernego partnera (najlepiej prawiczka - tacy to dopiero uciecha w łóżku, lekko niezdarni ale pełni zapału ), iść do lekarza po tabletki i szaleć, szaleć, szaleć.
Nie chce sie bawic w swatke ale jak tak lubisz prawiczkow to moze odezwij sie do Freaqsa
Skoro z góry zakładasz, że jestem prawiczkiem po tym co piszę, to można też założyć, że jesteś starym wyjadaczem męskim odbytów - po co dla pedała gumka?
Freaqs, gumka(prezerwatywa) to zawsze zabezpieczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów