📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większa inteligencja niż u siostry mojej kobiety:D
Mistrz. W rejonach gdzie masywnie występują np. Alaska nie działają na nie żadne zabezpieczenia i nigdy się nie poddają jak jakieś zabezpieczenie raz zadziałało. Nie są dla nich problemem elektryczne płoty pod którymi za chwilę zaczną się przekopywać czy jak widać wysokie płoty... Ludzie z bronią co ciekawe też nie są problemem mimo że kilku zginie to one się zachowują jak jakieś Zombi po prostu penetrują teren i zapominają że coś jest nie bezpieczne. Pamiętam taki filmik jak gość gdzieś na Syberii uciekł przed niedźwiedziem na drzewo a niedźwiedź za nim wszedł...
...niema wyboru z nimi od czasu do czasu kulę w łeb muszą zarobić... Silne, monstrualne zwierze choć w rejonach gdzie są dzikie duże koty to te umieją go nauczyć szacunku.
Niedźwiedź musi ciągle jeść a że ma słabe możliwości do polowania to porusza się jak zombie szukając kolejnych kęsów i ciągle czując głód..
...niema wyboru z nimi od czasu do czasu kulę w łeb muszą zarobić... Silne, monstrualne zwierze choć w rejonach gdzie są dzikie duże koty to te umieją go nauczyć szacunku.
Niedźwiedź musi ciągle jeść a że ma słabe możliwości do polowania to porusza się jak zombie szukając kolejnych kęsów i ciągle czując głód..
Biedna Złotowłosa, teraz już wiem czemu miała trzy miseczki, ale to opowieść na harda. Ciekawe kim był w takim razie Mały Książe?
Spadam z tego pierdluja
Marcinqqq napisał/a:
ja pierdole, niedźwiedź przeszedł przez płot, no i?
To że zwierze zrobiło to z większą gracją i pomyślunkiem niż 90% naszego gatunku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów