📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebał jak rzeźnik świńską pizdą o blat stołu.
woda aż zzieleniała jak zobaczyła takiego lorda koksa
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
kurwa nie nawidze takich męskich kurew, pewnie chodzi na dyski i z włosami na żela
chętnie bym wyciął mu te napompowane bicy i je zjadł
chętnie bym wyciął mu te napompowane bicy i je zjadł
up@ a wskoczył tylko po to, żeby mieć pretekst do pokazywania mięśni.
''Zimno nie ? Smiedzi nie ? ''Woda taka zielona ze prawie zaczela zyc z nim w symbiozie...
przez takich debili ludzie się śmieją z wiary która sobie uczęszcza na siłownie , sterydy zrobiły mu kisiel z mózgu
poza tym, gdyby faktycznie "sterydy zrobiły mu kisiel z mózgu", to by się nie przebrał do skoku, prawda?
koleś się założył (czy coś w tym stylu), dobrze się bawi, na pewno ćwiczy a wy go wyzywacie że debil, że bierze sterydy itp.
żal wam dupę ściska że ktoś ma lepiej od was?
żal wam dupę ściska że ktoś ma lepiej od was?
przebrał się żeby fajnie wyjść na filmiku, koksy są pojebane w chuj
no ku.wa mac, dałem piwo przez pomyłke a tak wogule to bez kitu ma kisiel zamiast mózgu, najpierw wskoczył, a potem sie rozebrał...
@autor
Chętnie popatrzyłbym jakby ten mięśniak spuszczał Ci soczysty wpierdól za to "Ps. Szukałem nie znalazłem, jak będzie to do kosza z tym" ...
Chętnie popatrzyłbym jakby ten mięśniak spuszczał Ci soczysty wpierdól za to "Ps. Szukałem nie znalazłem, jak będzie to do kosza z tym" ...
Sami macie kisiel w mózgach. Na chuj hejtujecie? Każdy lubi co innego, wy kochacie pierdolić głupoty i całe dnie siedzieć na sadisticu, a on woli spędzić ten czas na siłowni dbając o swój wygląd i swoje ciało. Noszkurwa. Ktoś wygląda lepiej od was, pryszczatych, chudych gimbusów, to już musi mieć kisiel zamiast mózgu, być pojebanym itd?
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Ale do kurwy nędzy pajacu nie pomyślałeś, że może zakład był w stylu 'jak wskoczysz do oczka w ubraniach', nie? Lepiej od razu pocisnąć, fakt.
Sami macie kisiel w mózgach. Na chuj hejtujecie? Każdy lubi co innego, wy kochacie pierdolić głupoty i całe dnie siedzieć na sadisticu, a on woli spędzić ten czas na siłowni dbając o swój wygląd i swoje ciało. Noszkurwa. Ktoś wygląda lepiej od was, pryszczatych, chudych gimbusów, to już musi mieć kisiel zamiast mózgu, być pojebanym itd?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów