📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten niedźwiedź to pewnie bez zębów i pazurów.
Szkoda, że jakiegoś brudasa nie złapał.
Pewnie tak. Gdyby miał pazury to z kundli byłyby kotlety.
Gmork napisał/a:
Ten niedźwiedź to pewnie bez zębów i pazurów.
Pewnie tak. Gdyby miał pazury to z kundli byłyby kotlety.
Czyste skurwysyństwo. Życzę im, żeby ich wszystkie dzieci były ciapate.
Były czasy kiedy gospodarstwa oraz trzodę trzeba było bronić przed wilkami czy niedźwiedziami. Takie pitbulle czy inne zabawki nie wystarczały. Używano do tego psa typu wolkodaw. Był to duży pies stróżujący. W zależności od regionu. W Turcji dorastające do metra Kangale. W Persji pies Sarabi. Owczarki Kukaskie oraz Ąłabaje jak misio poniżej to niewiele gatunków które skutecznie mogły odeprzeć ataki.
Były czasy kiedy gospodarstwa oraz trzodę trzeba było bronić przed wilkami czy niedźwiedziami. Takie pitbulle czy inne zabawki nie wystarczały. Używano do tego psa typu wolkodaw. Był to duży pies stróżujący. W zależności od regionu. W Turcji dorastające do metra Kangale. W Persji pies Sarabi. Owczarki Kukaskie oraz Ąłabaje jak misio poniżej to niewiele gatunków które skutecznie mogły odeprzeć ataki.
Misio sprytnie jednego psa przygniatał a w drugiego wgryzał
miso robil questy poboczne a trzeba bylo jakiegos brudasa wpierdolic...
Misio zaraz po tym jakby opierdolil pchlarzy powinien zająć się publiką.
Jebane tureckie śmiecie, zawsze jak przechodzę obok kebaba to wchodzę tylko żeby takiemu napluć w ryj
A misiu szkoda że zdołali usunąć pazury i zęby bo zrobiłby z tych podludzi mielonke
A misiu szkoda że zdołali usunąć pazury i zęby bo zrobiłby z tych podludzi mielonke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów