Takie cos sklejilem, po obejrzeniu reklamy top gearsa nowego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zdecydowanie powinieneś pozostać przy sklejaniu wycinanek na plastyce.
Wydzwięk tegoż materiału jest bardzo nieoczywisty. Z jednej strony niesamicie ukazana przybkość przemijania życia, z 2 przyziemność, mięso wieprzowe i samochody. Myślę, że cieżko określić to niesamowite wideo jednym słowem. Atoli zaryzykuję, narażając się na mam nadzieję produktywną krytykę - chujowe.
PS chyba nie umiesz też "sklejić" niektórych słów po polsku
PS chyba nie umiesz też "sklejić" niektórych słów po polsku
Kurwa, to jest naprawdę chujowe, czy on dostał piwa tylko za to, ze pojazd bo kozojebcach był?
siedlik napisał/a:
Musicie najpierw zrozumiec dusze artysty, a potem filmik
Ta, duszę artysty, to jaki jest skromny i bystry, szczery do bólu, że aż przeźroczysty.
Sądzę, że jakby kolega uciął ostatnią scenkę z moździerzą i świniakiem, to już by to lepiej wyglądało, lepiej, nie znaczy, że dobrze
Hehehehe dobre szkoda ze tak malo brakuje jeszcze jakiejs "dziewicy"
Znowu najkrótsze filmiki ładują się najdłużej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów