📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No i o tu chodzi ? Gówniany trailer. Ani to śmieszne, ani ciekawe, a głupki i tak dały Ci piwa.
SQT, już Ci tłumaczę.
To popularne sformułowanie "za (tutaj wstaw cokolwiek) zawsze piwo" naprawdę działa.
Po prostu jest dużo ludzi którzy dają browar za GTA.
To popularne sformułowanie "za (tutaj wstaw cokolwiek) zawsze piwo" naprawdę działa.
Po prostu jest dużo ludzi którzy dają browar za GTA.
SundayGrill, To ja też powinienem dostać piwa za to " chuj kurwa cipa dupa sraka " .
itak z pirace i bede ludzi zabijał
Miałem to wstawić, ale myślę sobie: chujowe jak chuj
I nie żałuję.
I nie żałuję.
Jedni wolą konsole inni kompa. I gówno mnie obchodzi jakie co ma zalety jakie wady. Każdy ma prawo wyboru i chuj Ci do tego.
Shitowski to Ty masz mózg.
Jedni wolą konsole inni kompa. I gówno mnie obchodzi jakie co ma zalety jakie wady. Każdy ma prawo wyboru i chuj Ci do tego.
@roofik5
Po pierwsze zamknij pi**e tępa dzido jak do mnie mówisz
A po drugie takie jest moje zdanie na temat konsol. I ch*j Ci do niego.
Każdy wie, że bardziej opłacalnym sprzętem jest dobry Pecet.
Peace !
Po pierwsze zamknij pi**e tępa dzido jak do mnie mówisz
A po drugie takie jest moje zdanie na temat konsol. I ch*j Ci do niego.
Każdy wie, że bardziej opłacalnym sprzętem jest dobry Pecet.
Peace !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów