📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piwo za debilizm przedstawiony na tym filmiku. Jeszcze raz potwierdza się to, że amerykanie to kretyni. Proste, że lepiej byłoby wrzucić do akwarium toster albo suszarkę podłączoną do prądu
Coś nadzwyczajnego, kurczę jak to się mogło stać?
Niesamowite zjawisko izobaryczne! Jakże ta zjawiskowo piekna tafla szkła w złocistych promienach fauny, przypruszona padającymi promieniami z niewysoko zawieszonego przy powale lampionu, poprzez rozłożyście rozpostartą folię do kanapek w swego szczytu.... rozpierdala sie przez DEBILA i zalewa mu chawireę hahaha
Thinking_Mode_On. Przydało by się kretynowi.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów