Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rodzice już wiedzą, że wolisz siusiaki?
Nie wolę siusiaków ale nawet jak bym wolał to jest to moja indywidualna sprawa . Homofobia to zło. Zobacz do czego to prowadzi jak jest akceptowalna przez władze państwa np taki iran kobieta musi mieć zakryta głowę a mężczyzna lydki bo inaczej cię pobiją a jak powtórzysz wykroczenie to aresztują lub powieszą. Gej czy lesbijka nikomu krzywdy nie robi. Ja osobiście nic nie mam do gejów bo to kogoś prywatna sprawa co robi
I widać co z was wyrosło. Z lasek kosze na sperme a kolesie to dno i kilometr mułu.
Kurwiska przecwelone kolorowe do utylizacji
Jak ruchać gejowsko to tylko ksiądz dziecko na zakrystii, wtedy jest po bożemu?? Weź kurwa człowieku wyjdź z tego średniowiecza, bo tylko wstydzić się trzeba za takich jak Ty w całym cywilizowanym świecie. Jeśli ktoś się boi, że na widok tęczowej flagi lub chłopa przebranego za babę zmieni orientację, to albo jest skrajnie głupi, albo krypto gej.
Spierdalać prawicowe oszołomy do rosji czy iranu, tam macie swój raj na ziemi.
ty byś już lepiej zamkną tą swoją elgiebetowską mordę to że lubisz w dupkę to nie znaczy że każdy też to lubi !
Jeszcze powinien ten kolorowy łep upierdolić i też do kosza na śmieci wjebać.
i opone dodac i podpalic
Jak ruchać gejowsko to tylko ksiądz dziecko na zakrystii, wtedy jest po bożemu?? Weź kurwa człowieku wyjdź z tego średniowiecza, bo tylko wstydzić się trzeba za takich jak Ty w całym cywilizowanym świecie. Jeśli ktoś się boi, że na widok tęczowej flagi lub chłopa przebranego za babę zmieni orientację, to albo jest skrajnie głupi, albo krypto gej.
Spierdalać prawicowe oszołomy do rosji czy iranu, tam macie swój raj na ziemi.
Widzisz heteroseksualnych ludzi robiący marsze i obnażających się na nich? Czego wy pedały nie rozumiecie? W domu pierdol się nawet z własną matką, chuj mnie to obchodzi, ale w publicznym miejscu zachowuj się jak człowiek. Jedź lewa ruro z tą kolorową szmatą do krajów islamskich, to cię nauczą jak powinieneś się zachowywać na ulicy.
Pierdoleni hipokryci.
Nie chcecie - to nie oglądajcie love parade, tak jak ja nie chcę, to nie oglądam i nie uczestniczę w katolickich zabobonach, ale nie nawołuję do likwidacji kościoła. To się nazywa tolerancja - trudne słowo, nie zrozumiecie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów