Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W moich czasach zakładało im się na głowy kosze na smieci, a teraz strach się odezwać
..
Strasznie agresywni są ci dzisiejsi nauzyciele...
W moich czasach zakładało im się na głowy kosze na smieci, a teraz strach się odezwać
..
I widać co z was wyrosło. Z lasek kosze na sperme a kolesie to dno i kilometr mułu.
Jak cię chłopak zdradzi z innych chłopakiem to rodzi właśnie takie zachowania...
Albo na odwrót, to "Końskie zaloty"
To było chamskie, gość se trzymał tylko flagę i jak faktycznie jest gejem czy tym lgdp to jego sprawa. Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy chcą układać innym życie. Ludzie szczęśliwi żyją swoim życiem nie cudzym więc ewidentnie ten agresor ma jakieś problemy
Rodzice już wiedzą, że wolisz siusiaki?
To było chamskie, gość se trzymał tylko flagę i jak faktycznie jest gejem czy tym lgdp to jego sprawa. Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy chcą układać innym życie. Ludzie szczęśliwi żyją swoim życiem nie cudzym więc ewidentnie ten agresor ma jakieś problemy
To zobacz co te kolorowe flagi robią na marszach,gumowe kule w gębie,pół nagie ubiory a na dodatek biczowanie... a na to patrzą małe dzieci na spacerze z rodzicami. Jak ktoś jest gejem czy lesbijką to niech sobie będzie ale u siebie w domu a nie się obnoszą tym jak by to był jakiś zaszczyt,dla mnie to choroba i nie powinno się tego pokazywać publicznie.
To zobacz co te kolorowe flagi robią na marszach,gumowe kule w gębie,pół nagie ubiory a na dodatek biczowanie... a na to patrzą małe dzieci na spacerze z rodzicami. Jak ktoś jest gejem czy lesbijką to niech sobie będzie ale u siebie w domu a nie się obnoszą tym jak by to był jakiś zaszczyt,dla mnie to choroba i nie powinno się tego pokazywać publicznie.
Jak ruchać gejowsko to tylko ksiądz dziecko na zakrystii, wtedy jest po bożemu?? Weź kurwa człowieku wyjdź z tego średniowiecza, bo tylko wstydzić się trzeba za takich jak Ty w całym cywilizowanym świecie. Jeśli ktoś się boi, że na widok tęczowej flagi lub chłopa przebranego za babę zmieni orientację, to albo jest skrajnie głupi, albo krypto gej.
Spierdalać prawicowe oszołomy do rosji czy iranu, tam macie swój raj na ziemi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów