Wcześniejsza kandydatka nie wiedziała ile oktanów ma etylina 95 ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dajcie dziewczynie spokój, wie ile razy dziennie doda uprawia sex, jaki zapach ma perfum kokosowy i ile lin ma pieciolinia. Wydaje mi się z pewnością i okazałością ,że ludzie którzy pracują w CBA Też nie wiedzą co ten skrót oznacza. Pózniej pytasz się takiego przyjemniaczka gdzie pracuję to mówi ''Czas Baobabów Adie''
jeszcze bylo pytanie
"Po ktorej stronie sa kierunkowskazy w angielskich samochodach"
"Po ktorej stronie sa kierunkowskazy w angielskich samochodach"
Większości facetów łatwiej przychodzi patrzenie i ruchanie niż myślenie, więc ładna babka nie potrafiąca rozwinąć np. skrótu AGD jest jak najbardziej do przyjęcia. Podkreślam jednak, że znajdują się pewne wyjątki, dzięki którym świat zmierza ku zagładzie ze sporym zwolnieniem
a propos tej "kobiety" przypomina mi się kawał:
Jak nazywa się ruchanie blondynki?
Rżnięcie głupa...
Jak nazywa się ruchanie blondynki?
Rżnięcie głupa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów