18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Zobaczcie czego to się nie zrobi dla ulubionego przysmaku, prawie jak bym widział cygana wiozącego taczkę z gruzem...

00:00
-03:30
Download

P.S do administracji: nie można było poprosić o poprawienie tagów?
Który modek tak cwaniakuje? leniwa, lewacka mordko ten portal jest dla użyszkodzników a nie dla ciebie dlatego wykaż trochę inicjatywy bo kasować tematy to potrafi każda mała, czarny lub cygan (chyba że jesteś jednym z w/w to nie było tematu).

[ Komentarz dodany przez: Psychopathic_fucker: 2013-11-06, 18:56 ]
Postaraj się szarych komórek używać a nie liczysz na innych.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MrMuscle 2013-11-06, 18:36
Ale im k🤬a zrobiłeś poligon!
Zgłoś
vulthoom 2013-11-06, 18:40 2
No i nie ma bohatera tylko wpisał w temacie = brak jajec.
Zgłoś
s................y 2013-11-06, 18:42
Zadanie dla Brygady RR
Zgłoś
b................e 2013-11-06, 18:44
Lepiej pokaż cycki.

Kto jest za ?
Zgłoś
konrad_n 2013-11-06, 19:13
jeszcze z wiatrowki powinien do niej strzelac
Zgłoś
~Bambi~ 2013-11-06, 20:46 6
Wpisując bzdurne tagi to raczej ty jesteś leniwy/leniwa. Kolejne takie sytuacje będą nagradzane ostrzeżeniami a próby obrażania moderatorów skończą się blokadą konta.

Portal jest dla użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin, nie dla ćwierćmózgów niepotrafiących sklecić kilku podstawowych tagów, a co więcej burzących się o usunięcie nieprawidłowo założonego tematu.

[ Komentarz dodany przez: RutQ: 2013-11-06, 21:00 ]
Ty to gangsta jesteś.

podpis użytkownika

Emerytowany saren
Zgłoś
c................r 2013-11-06, 20:47
Jedziesz ją/go Bambiś
Zgłoś
Conscribo 2013-11-06, 21:18 3
Kto mi tu k🤬a nowego moda obraża?
Zgłoś
Presty 2013-11-06, 23:21
To było bardziej sadistic, niż wszystkie panny z c🤬jami!
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-11-07, 1:36 1
Dobrze jedziesz z modami. Mi non stop kasują tematy ;D
Jedź z nimi ostro. Chociaż trzeba przyznać, że czasami warny zmniejszają jak się upomnę o to, że może i kląłem, ale wyzywałem spedalone lewackie k🤬y i za patriotyczną postawę warn powinien zostać zmniejszony ;D
Zgłoś
vulthoom 2013-11-07, 7:38 9
@~Conscribo - czyli wszystko jasne, nowy modek i od razu korzysta w pełni władzy, normalnie z tej okazji przypomniało mi się fajne powiedzenie "nie ma jak to z chama zrobić pana"...
Zgłoś
_Optimus_ 2013-11-07, 8:09 1
Ten wiewiór musi mieć korzenie w Izraelu albo Rumunii. Zginie ale k🤬a darmowego orzeszka nie odpuści.

bziktheblue napisał/a:

Lepiej pokaż cycki.

Kto jest za ?

Idź żebrać piwa gdzieś indziej
Zgłoś
~Bambi~ 2013-11-07, 8:19 4
vulthoom napisał/a:

@~Conscribo - czyli wszystko jasne, nowy modek i od razu korzysta w pełni władzy, normalnie z tej okazji przypomniało mi się fajne powiedzenie "nie ma jak to z chama zrobić pana"...

Mi przypomniało się kilka apropos Twoich wypowiedzi.

1. Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich.

2. Głupiec ma tę prze­wagę, że jest zaw­sze pew­ny siebie.

3. Nad­mier­ne poczu­cie włas­nej nieomyl­ności jest wy­razem pychy i bra­ku sza­cun­ku dla innych.

podpis użytkownika

Emerytowany saren
Zgłoś
_Optimus_ 2013-11-07, 9:27
A może by tak skończyć p🤬lić nie na temat a spór przenieść do PW...?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem