Często takie pary widać na ulicy. Zawsze mnie nurtowało jak oni się pierdolą. Raczej jednoczesnego odwiedzania cipki i całowania wykonać się nie da bo albo facet musiałby się wygiąć w banana albo dziewczyna naciągnąć. Pojebane to.
Prawie każda dziewczyna co ma 150cm wzrostu ma mokro na widok takiego żywego punktu widokowego na 2 metry wysokości.
Często takie pary widać na ulicy. Zawsze mnie nurtowało jak oni się pierdolą. Raczej jednoczesnego odwiedzania cipki i całowania wykonać się nie da bo albo facet musiałby się wygiąć w banana albo dziewczyna naciągnąć. Pojebane to.
A pomyśl sobie jak ty masz ciężko ze swoją ręką aby jednocześnie walić konia i ją całować
@Up wali jedną a całuje drugą u mnie to działa.
To która ręka jest od czułości a która od brudnej roboty?
Prawie każda dziewczyna co ma 150cm wzrostu ma mokro na widok takiego żywego punktu widokowego na 2 metry wysokości.
To tak nie działa. Ponoć normą jest, że mężczyzna ma w sumie 2 metry. Ale mówił tak Marcin Prokop
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów